Home Promo ZVEZDIN PLUS NA HLADNOM SJEVERU: Crveno-bijeli u Finskoj trasiraju put ka Ligi...

ZVEZDIN PLUS NA HLADNOM SJEVERU: Crveno-bijeli u Finskoj trasiraju put ka Ligi šampiona

0

 

Crvena zvezda savladala je Helsinki sa 2:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a u srijedu, od 18 časova, na stadionu „Telija 5G arena“, na redu je revanš.

 

Golovima Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova, crveno-bijeli imaju prednost koja im omogućava da mirnije odigraju utakmicu u Finskoj, ali opuštanja ne smije, a i poznavajući stil Vladana Milojevića, neće biti.

Zvezda je favorit prema Meridian kladionici, pa je tako kvota na pobjedu šampiona Srbije 1.95, trijumf finskog kluba je 4.05, a remi 3.35.

 

Mali broj golova donosi kvotu 1.70. Ako očekujete da će se mreže baš tresti, igru 3+ možete naplatiti po kvoti 2.04.

U Beogradu je postignut jedan gol glavom, dao ga je Boaći, a ako smatrate da Zvezda to može opet da učini – Meridian vas časti kvotom 4.00, bilo ko da je strijelac iz redova crveno-bijelih.

 

Ako oba tima postignu po gol glavom, a vi to stavite na svoj tiket, čeka vas fantastična kvota 25, a za tri i više golova glavom – kvota je magičnih 70.

Finci moraju da jure minus iz prve utakmice, pa je moguće da će biti i nervoze od samog početka, a vi to možete i da iskoristite. Ako u prva dva minuta padne žuti karton – naplatićete po kvoti 12.

Prvi korner u istom periodu, bez obzira ko ga izveo, može vaš ulog uvećati osam puta.

 

Ostale više nego zanimljive igre možete potražiti na Meridianovom sajtu, u specijalu posvećenom utakmici Helsinki – Crvena zvezda.

Srijeda, 18 časova, daleki sjever Evrope… Zvezda je u plusu dva gola – nadamo se da će njenim igračima biti toplo i poslije utakmice u Helsinkiju.