Home Biznis Završen 43. međunarodni sajam turizma u Beogradu

Završen 43. međunarodni sajam turizma u Beogradu

0

27.03.2022. / 18:30

BEOGRAD, U Beogradu je večeras završen Međunarodni sajam turizma na kojem je učestvovalo više od 40 tur operatera iz 13 zemalja, a predstavila se i turistička privreda Republike Srpske.

FOTO: Pixabay

Na Sajmu su prvi put nastupili Malezija i Sao Tome Principe, ostrvska država u centralnoj Africi.

Sajam, održan pod sloganom “Između planina i mora”, ove godine je protekao u znaku oporavka i obnove turističkog ambijenta nakon izbijanja pandemije korona virusa, zbog koje je prošle godine bio otkazan.

Organizatori su istakli da su ovogodišnju manifestaciju obilježili promocija trendova i inovacija koje će oblikovati budućnost turističke industrije.

Tur operateri su u protekla četiri dana posjetiocima nudili ekskluzivne sajamske cijene, first minut ponude i pakete sa pogodnostima za porodična putovanja, kao i za mlade.

U okviru 43. Međunarodnog sajma turizma održani su i 12. Sajam vina “Beovajn” i 17. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme HoReKa.

Na sajmu turizma učestvovali su Turistička organizacija Republike Srpske i organizacije 25 gradova i opština, koje su na zajedničkom štandu u Hali četiri Beogradskog sajma pripremile bogatu ponudu za posjetioce.

Svoje proizvode promovisali su i vinari i vinogradari iz Srpske na Sajmu vina “Beovajn”.

Na zajedničkom štandu u Hali tri predstavili su se Podrumi “Vukoje”, Podrumi manastira Tvrdoš, Vinski podrum “Anđelić”, Vinarija “Jungić”, Vinarija “Banjac”, Vinski podrum “Aćimović”, Podrum vina “Berak”, Vinarija “Pajić”, Vinski podrum “Sekulović” i Destilerija “Epoha”.

Nastup turističkih organizacija i vinarija iz Srpske na najvećoj turističkoj manifestaciji u regionu organizovalo je Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji. Srna

Tagovi:

Povezane vijesti

Adblock test (Why?)