Home Vijesti ZAJEDNIČKI PLANOVI ZA OVU GODINU Dodik: Srpska zahvalna Rusiji na saradnji u...

ZAJEDNIČKI PLANOVI ZA OVU GODINU Dodik: Srpska zahvalna Rusiji na saradnji u svim oblastima

0

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da se u Moskvi sastao sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom, te da je tom prilikom razgovarano o zajedničkim planovima za ovu godinu, kao i pitanjima bilateralne saradnje Republike Srpske i Ruske Federacije.
– Sve je bilo posvećeno Paradi, sjećanjima na ratne dane, o stradanjima naših naroda. Međutim, imali smo i mogućnost da razgovaramo o planovima za ovu godinu, ali i o pitanjima bilateralne saradnje – istakao je Dodik.

On je naglasio da Rusija i Republika Srpska veoma dobro sarađuju, te da je Srpska zahvalna na saradnji koja obuhvata sve oblasti, počev od ekonomije, preko kulture, do obrazovanja i zdravstva, prenosi Sputnjik.
– Rusija je za nas veoma važan partner u političkim pitanjima, prije svega, jer je član Savjeta za sprovođenje mira u BiH – ocijenio je srpski član Predsjedništva BiH.
Dodik je naglasio da se prilikom jučerašnjeg boravka u Moskvi sastao i sa ministrom odbrane Rusije Sergejom Šojguom i čestitao mu za uspješno organizovanu Paradu pobjede.
– Zahvaljujući ministru kao što je Šojgu, Rusija je uspjela da vrati svoj položaj na međunarodnoj strateškoj areni i to daje snagu Rusiji da čini sve što čini sa Putinom na čelu – naglasio je Dodik.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

Možete da nas pratite i na Facebook stranici

Sve što nikada nije bilo normalno, sada se prihvata kao takvo. Mladen Ivanić, počasni predsednik …
VIŠE

Zbog zapuštene kanalske mreže moguće poplave kuća i oranica u Semberiji. Miroslav Milovanović, Javna ustanova “Vode …
VIŠE

“Mercedes” ukraden u Danskoj policija locirala u Doboju. Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave …
VIŠE

Istina je da sam, nakon saznanja da će Mađarska dodijelili pomoć Republici Srpskoj, te ponude da pomoć upute i Federaciji BiH, ukoliko se pismeno …
VIŠE

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da mu je čast i ponos da na Paradi pobjede u Moskvi na najbolji mogući način predstavi …
VIŠE

Ramuš Haradinaj, lider Alijanse za budućnost Kosova I ratni saborac Hašima Tačija i Kadri Veseljija u OVK, izjavio je da vjeruje u njhovu …
VIŠE
Let’s block ads! (Why?)