Home Vijesti “ZAJEDNIČKI CILJ ŠTO USPJEŠNIJA SRPSKA” Cvijanović i Višković poželjeli srećne praznike

“ZAJEDNIČKI CILJ ŠTO USPJEŠNIJA SRPSKA” Cvijanović i Višković poželjeli srećne praznike

0

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović poželjela je svim građanima srećne novogodišnje i božićne praznike, te Dan Republike, naglasivši da je Srpska u 2020. godini spremna za nove pobjede da bi bila što uspješnija i razvijenija.
– Namjera je da se još snažnije posvetimo ekonomskom razvoju, realizovanju važnih infrastrukturnih projekata i poboljšanju životnog standarda građana. Zajednički cilj je uspješnija i razvijenija, srećnija Srpska u kojoj će pojedinci i kolektiviteti osjećati sigurnost i u kojoj će institucije biti sposobne da odgovore na očekivanja građana – navela je Cvijanovićeva u novogodišnjoj čestitki.
Ona je rekla da je na tom planu važno očuvanje mira i stabilnosti, kao i građenje tolerancije među građanima i različitim narodima.
– Možemo biti uspješno društvo samo kada pokazujemo ono što je u nama najbolje – naglasila je Cvijanovićeva.

Ona je ocijenila da sve što je postignuto i što će biti rađeno u Srpskoj, kao i do sada, treba da bude zajednički rezultat institucija Republike i građana.
– Nijedna godina nije bila laka, pa ni 2019, ali smo dokazali da možemo napredovati kada smo zajedno i okupljeni oko interesa Srpske – poručila je Cvijanovićeva.
Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je novogodišnju čestitku, navodeći da će Vlada i u 2020. godini nastaviti da ekonomski jača Srpsku i unapređuje privredni ambijent na dobrobit građana.
Višković je istakao da je Vlada Republike Srpske u godini na izmaku intenzivno i predano radila na poboljšanju standarda građana, povećanju plata, rasterećenju privrede, te stvaranju povoljnijeg poslovnog ambijenta uslova za zapošljavanje, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.
– U ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime građanima u Novoj godini želim dobro zdravlje, sreću i radost. Neka predstojeća godina bude bolja i uspješnija i svima donese prosperitet, ličnu i porodičnu sreću. Želim vam uspješnu Novu godinu i da predstojeće praznike provedete sa svojim najmilijima, u miru, sreći i dobrom raspoloženju – navedeno je u Viškovićevoj čestitki.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

Možete da nas pratite i na Facebook stranici

Srpska demokratska stranka najoštrije osuđuje nastavak progona srpskih oficira od strane Tužilaštva BiH koji se još jednom, podigavši …
VIŠE

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku svim građanima u Republici Srpskoj, Federaciji BiH i BiH povodom nove 2020. …
VIŠE

“Milo Đukanović je na korak da donese dekret da je ‘Gorski vijenac’ napisao Bil Klinton.” Rajko Vasić, …
VIŠE

Blokiranjem Autobuske stanice u Zenici radnici JKP “Zenicatrans – prevoz putnika” ukazali su na problem neisplaćenih plata, nedostatka …
VIŠE

Odlučio je da novac predviđen za novogodišnji prijem donira u humanitarne, obrazovne i socijalne svrhe. Nedeljko Čubrilović, predsjednik Narodne …
VIŠE

Dok jedni opoziciji zamjeraju to što previše kritikuje, drugi uporno podsjećaju da posao opozicije jeste da bude korektiv vlasti, da kritikuje i …
VIŠE
Let’s block ads! (Why?)