Home Promo POSLJEDNJE KOLO PRVE RUNDE: Koga će na Mundobasketu ogrijati sunce sa istoka?

POSLJEDNJE KOLO PRVE RUNDE: Koga će na Mundobasketu ogrijati sunce sa istoka?

0

Prva runda Svjetskog prvenstva u Kini ulazi u samu završnicu, a poslije osam utakmica u četvrtak biće poznati svi putnici u drugi krug.

Tamo su već, između ostalih, Srbija, SAD, Španija, Rusija, Argentina, Litvanija, Brazil, Poljska, Dominikanska Republika…

 Priliku traži Turska, koja je ispustila Amerikance, vodila i u 40 minuta i u produžetku, ali nepromišljenim potezom i dekoncentracijom sama sebe pobijedila.

Sad su protivnik Česi, koji takođe imaju šansu za naredno kolo, ukoliko savladaju rivala. Na njih je u Meridianu kvota 3.70. S obzirom na to da su Turci poljuljani – sve je moguće.

 Brazil je savladao Grčku u neizvensoj završnici, obezbijedio drugi krug, pa „heleni“ sad moraju da pobijede Novi Zeland, koji gaji nadu za prolazak dalje. Grci su apsolutni favoriti, a Meridian na Novi Zeland daje kvotu od čak 8.80. Zašto ne pokušati?

Crnogorci će s „kariokama“ igrati za čast, pa ukoliko smatrate da će Nikola Vučević i ekipa nadmudriti izabranike Ace Petrovića, možete to naplatiti s 3.65.

Iznenađenje Mundobasketa svakako je Dominikana, koja je pobjedama nad Jordanom i

Njemačkom već obezbijedila drugu rundu, kao i Francuska u istoj grupi.

Sada će u međusobnom duelu odlučiti ko će biti prvi. Ako vjerujete u novo iznenađenje, u Meridianu vas na pobjedu Dominikanske Republike čeka koeficijent od čak 16.

Litvanija i Australija takođe će u međusobnom duelu odlučiti ko će s prvog, a ko s drugog mjesta u grupi ići dalje.

Njemačka i Jordan, odnosno razočaravajuća Kanada i Senegal, pokušaće da sa što bolje pozicije dočekaju razigravanje za plasman, nakon međusobnih susreta.

Očekuje nas uzbudljiva završnica prvog dijela Mundobasketa, a ko će se zadnji smijati, onako najslađe, znaćemo već u četvrtak popodne.