Home Promo ZA ENTUZIJAZAM KAKAV SE RIJETKO SREĆE: Meridian i FK Rekreativo i dalje...

ZA ENTUZIJAZAM KAKAV SE RIJETKO SREĆE: Meridian i FK Rekreativo i dalje u istom timu

0

 

 

Cijenimo sve što mali, a zapravo veliki Rekreativo radi za popularizaciju amaterskog sporta u regionu, za svoju lokalnu zajednicu, kao i za mališane koji u ovom klubu uče prve fudbalske korake. Upravo zbog toga nije bilo ni najmanje dileme da li nastavljamo uspješnu saradnju. 

 

Kazao je Nikola Milisavljević, menadžer korporativnih poslova u kompaniji Meridian, nakon potpisivanja ugovora o nastavku saradnje sa banjalučkim sportskim kolektivom.

 

-Lajtmotiv naše kompanije jeste pomoć svim sportskim kolektivima, bez obzira na rang takmičenja. Nakon što smo se prošle godine radovali tituli sa Rekreativom, tako smo uz klub stali i sada kada ispada u niži rang takmičenja- istakao je Milisavljević.

Prema riječima Gorana Arbutine, predsjednika kluba, fudbalskim klubovima, posebno amaterskim kakav je Rekreativo, u današnje vrijeme veoma je teško da nađu one koji prepoznaju entuzijazam i ljubav prema fudbalu.

-Mi imamo sreću što Meridian od samog početka prepoznaje značaj fudbala i sporta uopšte. Pomogli su nam da ostvarimo najveći klupski uspjeh, a sada nastavljamo saradnju na zadovoljstvo svih onih koji vole fudbal, druženje i uživanje u sportu- rekao je Arbutina.

FK Rekreativo je godinama, zbog načina na koji funkcioniše, apsolutni hit u medijima i na društvenim mrežama. Počasni predsjednik kluba je Nele Karajlić, a članovi uprave između ostalih: Emir Kusturica, Pep Guardiola, Alex Ferguson, Nikola Karabatić, Leo Messi, Ruud Gullit, Frank Rijkaard, Bora Milutinović, Milorad Čavić…

 

PONOSNI SPONZOR KLUBOVA ŠIROM SVIJETA

 

Meridian grupacija je ekskluzivni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta. Od Beograda, Banja Luke, Podgorice, preko Minhena, Valete i Limasola, Kanarskih ostrva, Dar es Salama… Ponosni je sponzor timova koji dolaze iznajviših profesionalnih liga: fudbalskih, košarkaških, rukometnih…

Za ovu kompaniju razlika između “malih“ i “velikih“, profesionalnih i amaterskih, juniorskih, seniorskih i veteranskih sportova ne postoji – svi imaju podršku globalnog brenda industrije zabave i igara na sreću.