Home Promo VJETAR U LEĐA STUDENTIMA: Kompanija Meridian podržala buduće pravnike 

VJETAR U LEĐA STUDENTIMA: Kompanija Meridian podržala buduće pravnike 

0

 

Kompanija Meridian i Studentski savez Pravnog fakulteta Banja Luka (SSPF) potpisali su sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji.

Saradnju, koja podrazumijeva realizaciju brojnih projekata iz više oblasti, prije svega kulture i sporta, ozvaničili su Ranko Todorović, predsjednik Saveza i Nikola Milisavljević, menadžer korporativnih poslova u kompaniji Meridian.

– Hvala Meridianu koji je prepoznao naš rad i odlučio se da nam pomogne. Mnogo nam znači kada možemo računati na podršku jedne tako renomirane kompanije i nadam se da ćemo ukazano povjerenje opravdati kroz naš rad- naveo je Todorović, dodajući da, kao udruženje studenata, zavise od donacija i sponzorstava.

Za Meridian, kao društveno odgovornu kompaniju, nije bilo dileme da li da podrži ove mlade, vrijedne ljude.

-Kao bivšem studentu Pravnog fakulteta u Banjoj Luci, zadovoljstvo mi je vidjeti jednu novu energiju i proaktivnost, koju sa sobom nosi sadašnji saziv SSPF. U narednom periodu naša kompanija će biti pokrovitelj akcija u organizaciji Pravnog fakulteta i Studentskog saveza, čime dajemo nedvosmislenu podršku u borbi za kulturu i obrazovanje- naveo je Milisavljević.

Istakao je da će Meridian podržati i izdavanje ovogodišnjeg broja časopisa “Iustitia”, najstarijeg studentskog časopisa na ovim prostorima.

Već dvije godine, otkako su mlađe generacije preuzele udruženje, SSPF bilježi rekorde kada je riječ o realizaciji omladinskih i stručnih projekata.