Home Promo Velike donacije ove humane kompanije stizale najugroženijim u BiH i čitavom regionu

Velike donacije ove humane kompanije stizale najugroženijim u BiH i čitavom regionu

6

 

Donacije ove kompanije stigle u mnoge opštine i gradove cijele BiH

U trenutcima kad se sve promijeni, epidemija virusom korona ne posustaje, kompanija Meridian pažljivo prati na terenu situaciju i velike udare posebno na zdravstveni sistem cijele BiH kao i regiona.

Ova kompanija ne samo da je odgovorni lider u priređivanju igara na sreću u cijelom regionu nego se pokazala u prvoj liniji odbrane kao solidarni prijatelj i podrška državnim institucijama i zdravstvenom sistemu BiH i zemalja regiona.

U znak solidarnosti i podrške sa sugrađanima volonteri kompanije Meridian su prelazili svakodnevno na stotine kilometara kako bi donacije i pomoć stizali gdje god su bili potrebni. Svi smo ugroženi ovim virusom koji ne bira, a zdravstveni radnici su istinski heroji cijele 2020. godine koji su radili danonoćno kako bi ugrožavajući svoje zdravlje i život spašavali naše. Ova kompanija nikad nije zaboravila zdravstvene radnike i uvijek će biti uz njih dok god bude bilo potrebe za tim.

Širom BiH, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH kompanija Meridian je stizala u Sarajevo, Banja Luku, Tuzlu, Prijedor, Gradišku, Doboj, Trebinje, Bijeljinu, Tešanj… samo su neki od gradova gdje su donacije pored javnih zdravstvenih ustanova uručene i najugroženijim u lokalnim zajednicama Crvenog krsta, javnim kuhinjama, domovima za stara i nemoćna lica, dječijim domovima, pojedincima koji se bore sa rijetkim oboljenjima, mladim sportistima i sportskim klubovima.

“Sve dok je ljudima potrebna pomoć, svi imamo zajednički cilj, a on je da se zajedničkim naporima borimo za zdravlje i život za svih nas i to je jedino što nema cijenu. Budimo odgovorni i u 2021. godini”- Meridian.

 

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here