Home Vijesti UŽAS U PODGORICI BIA će zatražiti od Crne Gore snimke i informacije...

UŽAS U PODGORICI BIA će zatražiti od Crne Gore snimke i informacije o premlaćivanju mladića

0

Bezbednosno-informativna agencija (BIA) Srbije zatražiće zvanično od Agencije za nacionalnu bezbjednost Crne Gore sve relevantne informacije u vezi sa premlaćivanjem mladića u centru Podgorice i to samo zato što je podigao tri prsta, saznaju Novosti.
Prema istom izvoru, BIA će od crnogorskih kolega zahtijevati predaju video materijala, jer su kamere u blizini tržnog centra zabilježile varvarski napad na mladića, koji se dogodio poslije dočeka vaterpolo reprezentacije Crne Gore.
Sastanak kojem su uz predsjednika Aleksandra Vučića prisustvovali i ključni ljudi bezbjednosnog sektora države održan je sinoć u sjedištu BIA i trajao je dva sata, a po završetku prvi čovjek Srbije nije se obratio medijima niti će biti zvaničnog saopštenja.

Podsjetimo, osim Vučića, na sastanku su i ministri policije i odbrane Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin, potpredsjednik Vlade Ivica Dačić i šef BIA Bratislav Gašić.
Pročitajte još:DIVLJAČKA SCENA U PODGORICI Huligani brutalno pretukli Srbina jer je pokazao TRI PRSTA (VIDEO)
Grupa od desetak mladića sa crnogorskim zastavama na ulici je brutalno pretukla mladića koji je podigao tri prsta. Jurili su ga bulevarom, a kada su ga sustigli oborili su ga na zemlju i šutirali u glavu.
Nedugo zatim, desio se incident na izlazu iz glavnog grada Crne Gore u smjeru ka Nikšiću. Revoltirani nasiljem kod tržnog centra, grupa mladića kamenovala je kolonu vozila koja su se vraćala sa dočeka vaterpolista, a koja su bila okićena crnogorskim barjacima.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

Možete da nas pratite i na Facebook stranici

“Ovi novokomponovani Srbi, koji zasjedoše u Sarajevu, ne daju Srbima ni primaknuti se bezbjednosnom sektoru.” Dragan Mektić, poslanik u PS …
VIŠE

Prokockao 20.000 KM skupljenih za izgradnju kuće malom Dejanu Zoriću iz Novog Grada. Mladen Karan, novinar iz …
VIŠE

Uvode još tri nova zanimanja za osobe s Daunovim sindromom. Zoran Jelić, upravnik Centra „Daun …
VIŠE

Izmjene Poslavnika Narodne skupštine Republike Srpske odnosiće se na ograničavanje vremena rasprave i sprečavanje zloupotreba replika i krivih …
VIŠE

Kako će se završiti kriza u Crnoj Gori nakon usvajanja kontroverznog Zakona o slobodi vjeroispovijesti i imovini vjerskih tzajednica? Milo …
VIŠE

Dok ogroman broj građana živi na minimalcu i jedva krpi kraj s krajem, brojni funkcioneri u BiH primaju enormno visoke plate i penzije istovremeno, …
VIŠE
Let’s block ads! (Why?)