Home Vijesti Užas u Gradišci: Migranti pretukli mještanina u dvorištu kuće

Užas u Gradišci: Migranti pretukli mještanina u dvorištu kuće

0

GRADIŠKA – Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 02.09.2020. godine, oko 20,57 časova, oštećeni je prijavio da su ga u dvorištu porodične kuće stanovanja u ulici Savskoj, grad Gradiška, fizički napala dva nepoznata muška lica, koja svojim izgledom asociraju na migrante.
Operativnim radom policijskih službenika Policijske uprave Gradiška, identifikovani su i lišeni slobode lica inicijala A.К. i E.B. državljani Alžira, dok je oštećenom ukazana ljekarska pomoć u Opštoj bolnici  Gradiška, kojom prilikom su konstatovane tjelesne povrede. Kako ATV nezvanično saznaje, povrede je zadobio Almir Cimirotić (55)
O svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a koji je naložio da se po dokumentovanju predmeta protiv lica A.К. i E.B. državljana Alžira, podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.
Takođe o svemu naprijed navedenom i preduzetom obavješteni su radnici Terenskog centra za strance Banja Luka, a koji su preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti.
Policijska uprava Gradiška apeluje građane da ukoliko uoče kretanje ilegalnih migranata o tome obavijeste policiju besplatnim pozivom na broj 122, a koji može biti i anoniman.

Let's block ads! (Why?)