Home Vijesti Uz Nešića većina regionalnih odbora DNS-a, Pavić u defanzivi

Uz Nešića većina regionalnih odbora DNS-a, Pavić u defanzivi

0

ISTOČNO SARAJEVO – Regionalni odbor DNS-a Posavina i predsjednik tog odbora Siniša Nikić daju punu podršku Nenadu Nešiću i njegovom prijedlogu da ministar u Savjetu ministara bude Mlađen Božović i spremni su da prate Nenada Nešića i njegove dalje poteze, saznaje portal opcija.net.
Isto mišljenje dijeli i Regionalni odbor Doboj, na čijem čelu je Slavko Gligorić, a njihova procjena je da trenutno imaju i većinu u Predsjedništvu DNS-a.
– Sve značajnija je i podrška Nešiću u regiji Banjaluka, a Nešićeve pristalice predvodi potpredsjednik DNS-a Marko Aćić, koji je jedno vrijeme bio i savjetnik Nešiću u Javnom preduzeću Putevi RS. Podršku Nešiću pruža i Regionalni odbor Hercegovina, kao i Regionalni odbor Sarajevsko-romanijske regije – kažu dobro obaviješteni izvori iz ove stranke.
Podršku Marku Paviću dali su regionalni odbori Prijedor i Bijeljina, pri čemu je ovaj drugi toliko slab da skoro i ne postoji, kao i RO Birač, jer su ova dva regionalna odbora ranije prešli u Demos.
(opcija.net)

Prethodni tekstHaradinaj: Izgubio sam na izborima zbog SrbijeSledeći tekstU BiH u oktobru boravilo oko 166 hiljada turista Let’s block ads! (Why?)