Home Promo UZ MERIDIAN PODRŠKU: Domaća košarka se vraća na staze stare slave

UZ MERIDIAN PODRŠKU: Domaća košarka se vraća na staze stare slave

1

 

Rečeno – ostvareno! Pred kraj ove godine kompanija Meridian s ponosom ističe da je ostvarila jedan od svojih najvažnijih društveno-odgovornih ciljeva. Značajna ulaganja u sport s brojnim domaćim košarkaškim klubovima već daju rezultate!

Svojim aktivnostima usmjerenim u ulaganje u sport u 2022. godini regionalni lider u priređivanju igara na sreću dokazao je da ne pravi razliku između „velikih“ i „malih“. Od Sarajeva i Tuzle, preko Banovića i Donjeg Vakufa, pa do Višegrada – podršku su usmjerili na timove iz Premijer lige BiH, Prve lige RS – a ovogodišnja uspješna sponzorska strategija podrazumijevala je i saradnju s timom koji se takmiči u WABA ligi.

Na listi „odabranih“ su KK Promo, OKK Sloboda Tuzla, ŽKK RMK Banovići, KK Bosna, KK Varda HE – a momci i djevojke na svojim dresovima nose Meridian zaštitni znak!

ENTUZIJAZAM I PONOS

Zajednički imenilac za sva ova sponzorstva je želja da bh. košarka i rezultati na terenu budu na ponos svima, a Meridian je svim timovima obećao punu posvećenost! Entuzijazma neće nedostajati ni u budućnosti.

„Zajednički ćemo i u budućnosti raditi i na promotivnim aktivnostima svih ekipa s kojima sarađujemo, ali i unapređenju bh. košarkaške scene. Zaslužuju to i igrači i treneri, vatreni navijači i gradovi iz kojih naši sportski partneri dolaze. Neka ova partnerstva budu na ponos svima“, kažu u Meridianu.

Ono što Meridian i bh. košarku spaja, osim entuzijazma, sigurno je težnja ka vrhu, takmičarski duh i želja za vrhunskim rezultatima.

GDJE JE SPORT – TU JE MERIDIAN!

Globalni lider u industriji zabave i igara na sreću ne pravi razliku između profesionalaca i amatera, seniora i veterana.

O tome najbolje govori i podatak da je Meridian grupacija ekskluzivni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta. Od Beograda, Banja Luke, Podgorice, preko Minhena, Valete i Limasola, Kanarskih ostrva, Dar es Salama… Ponosni je sponzor timova koji dolaze iz najviših profesionalnih liga: fudbalskih, košarkaških, rukometnih i mnogih drugih.

1 COMMENT