Home Magazin Uspješni sportisti na bilbordima u Banjaluci

Uspješni sportisti na bilbordima u Banjaluci

0

BANJALUKA – Bilbordi sa fotografijama najuspješnijih banjalučkih sportista i natpisom “Oni su budućnost našeg sporta” postavljeni su na više lokacija u Banjaluci.

Postavljanje bilborda organizovala je Gradska uprava Banjaluka kao simboličan gest podrške uspješnim sportistima, među kojim je najviše članova juniorskih selekcija u raznim sportovima.

“Tih 15 sportista dobili su gradske stipendije koje se prvi put dodjeljuju na osnovu ostvarenih sportskih uspjeha u prošloj godini. Osim materijalne, željeli smo da našim perspektivnim sportistima pružimo i moralnu podršku, svjesni koliko je truda i zalaganja bilo potrebno da bi ostvarili uspjeh”, rečeno je Srni u Gradskoj upravi Banjaluka.

Pravo na gradske stipendije ostvarili su plivači Nikola Bjelajac, Mihajlo Čeprkalo i Marko Kovačić, karatisti Anja Lolić, Pavle Dujaković i Sergej Vučić, atletičari Jovan Rosić i Aleksandra Roljić, šahisti Maša i Bojan Maksimović, košarkašica Milica Praštalo, kajakaš Dušan Mačkić, teniserka Sara Mikača, stonoteniser Vladimir Pandurević, te džudista Branko Tadić.

Prethodni tekstSrđan Ðoković: Novak je nacionalista, uvek uz Kosovo

Let’s block ads! (Why?)

avatar
  Pretplati se  
Notify of