Home Biznis Univerzitet u Banjaluci kupuje automobil od 82.000 KM

Univerzitet u Banjaluci kupuje automobil od 82.000 KM

0

15.06.2021. / 14:12

BANJALUKA – U Univerzitetu u Banjaluci su odlučili  da kupe automobil vrijednosti skoro 82.000 maraka, za potrebe Ekonomskog fakulteta, saznaje portal CAPITAL.

FOTO: Nezavisne novine

Univerzitet, između ostalog, zahtijeva da automobil bude metalik crni, da ima automatski mjenjač, pogon na sva četiri točka, multifunkcionalni kožni volan,  putni računar, fabrički radio navigacioni uređaj…

Insistiraju i da bude turbo dizel, sa senzorima za kišu, trozonskim klima uređajem, grijanjem mlaznica za pranje vejtrobranskog stakla..

Univerzitet u Banjaluci

FOTO: Tehničke specifikacije automobila

U slučaju da ponuđač ne ponudi vozilo koje odgovara navedenim tehničkim karakteristikama, ponuda će biti odbijena kao neprihvatljiva, istaknuto je u tenderskoj dokumentaciji.

Kao mjesto isporuke navedena je adresa Ekonomskog fakulteta Banjaluka, te se traži da vozilo stigne u roku od maksimalno 90 dana.

Kada je u pitanju tehnička sposobnost ponuđača, dužni su dokazati da su proizvođači, generalni zastupnici ili distributeri ponuđenog vozila.

Na adresu Univerziteta uputili smo pitanja zašto im je neophodno vozilo od 82.000 KM, turbo dizel, s pogonom 4×4 i sa navedenom opremom, te da li bi jeftinije vozilo moglo da zadovolji potrebe Ekonomskog fakulteta. Po dobijanju odgovora, isti ćemo objaviti.

CAPITAL: Bojana Ninković

Tagovi:

Povezane vijesti

Adblock test (Why?)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here