Home Crna hronika U vozilu pronađeno 7.000 kutija cigareta i 150 tableta metadona

U vozilu pronađeno 7.000 kutija cigareta i 150 tableta metadona

0


Policija iz Trnova u mjestu Širokari, u vozilu kojim je upravljala osoba iz Foče čiji su inicijala B.J, pronašla je 7.000 kutija cigareta, za koje vozač nije posjedovao dokumentaciju.

Policija je pronašla cigarete juče u okviru akcije “Eklips četiri” prilikom kontrole vozila “tiguan”, a nakon dokumentovanja predmeta nadležnom tužilaštvu će protiv B.J. biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena trgovina, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Dan ranije, policija je u okviru ove akcije u mjestu Oglavak, opština Trnovo, pronašla kod lica iz Goražda čiji su incijali H.V. 150 komada tableta metadona, koje se nalaze na listi opojnih droga i psihotropnih supstanci.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je naložio da protiv H.V. nadležnom sudu bude dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog krivičnog djela proizvodnja i promet droge.

Akciju sprovodi Uprava kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske sa Interpolom s ciljem sprečavanja proizvodnje i prometa cigareta, sirovog duvana i ilegalne proizvodnje i obrade duvana.

Agencije

Let’s block ads! (Why?)

avatar
  Pretplati se  
Notify of