Home Biznis U m:tel ponudi pametni televizori “Hisense” na rate

U m:tel ponudi pametni televizori “Hisense” na rate

0

10.03.2022. / 16:50

BANJALUKA – Kompanija m:tel svojim korisnicima paketa IPTV nudi i mogućnost kupovine pametnih televizora “Hisense” na rate. Iz ove kompanije je saopšteno da, u kombinaciji sa m:tel paketima IPTV, televizori “Hisense” još više oživljavaju svaku zabavu na ekranu.

U saopštenju se ističe da korisnici ove televizore mogu pronaći u ponudi m:tel-a i kupiti na rate, već od 44 KM mjesečno.

“Sa sposobnošću da proizvodi tačnije i prirodnije boje, `Hisense` ultra HD televizor otvara novi prozor u stvarnost. Sadržaj ekrana se automatski analizira i pojačava kontrast sa detaljnijom crnom i svjetlijom bijelom, što pruža pravi doživljaj kućnog bioskopa”, navedeno je u saopštenju.

Iz te kompanije dodaju da je, nakon kupovine, televizor “Hisense” moguće jednostavno registrovati i ostvariti produženu garanciju od pet godina.

U saopštenju je navedeno da svi zainteresovani više informacija o proljećnoj ponudi televizora “Hisense” mogu potražiti u najbližem m:tel-ovom prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na broj telefona 0800/50-000 ili na adresi kompanije mtel.ba. Srna

Tagovi:

Povezane vijesti

Adblock test (Why?)