Home Crna hronika U Banjaluci tokom vikenda uhapšeno 16 osoba

U Banjaluci tokom vikenda uhapšeno 16 osoba

0


Policija u Banjaluci uhapsila je tokom vikenda 16 osoba koje se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela, prekršaja i osoba za kojima je bila aktivna centralna potjernica drugih organa unutrašnjih poslova.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, u subotu je na području grada uhapšen N.S. za kojim je bila raspisana centralna potjernica drugih organa unutrašnjih poslova. On se sumnjiči da da je izvršio više krivičnih djela – prevara, teška krađa i nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga. Nakon završene kriminalističke obrade, N.S. je otpušte iz službenih prostorija.

“Tokom redovnih poslova i zadataka, lišeno je slobode jedno lice i ispitano na okolnosti posjedovanja određene količine opojne droge spid. Slijedi dalji rad”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Policijski službenici su na području Policijske uprave Banjaluka izvršili uviđaj trideset saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške povrede, a devet njih lakše povrijeđeno.

Uspješno je izvršeno obezbjeđenje 18 javnih okupljanja tj. kulturno sportskih manifestacija, a prilikom obezbjeđenja navedenih okupljanja nije evidentirano narušavanje javnog reda i mira.

Agencije

Pročitaj još…

Let’s block ads! (Why?)

avatar
  Pretplati se  
Notify of