Home Vijesti Tvrdi da je bila u VEZI sa bivšim poslanikom: SMS porukom od...

Tvrdi da je bila u VEZI sa bivšim poslanikom: SMS porukom od Stevančevića TRAŽILA 1.500 KM

0

BANJALUKA – Bivši poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Ilija Stevančević (83) i savjetnik u Vladi RS prijavio je policiji da mu je sugrađanka Dragana D. (43) poslala prijeteću SMS poruku u kojoj je tražila da joj plati 1.500 KM.
Stevančević je ovaj slučaj prijavio 22. januara i policajcima rekao da je prijeteću poruku primio dan ranije oko 13 časova.
Policija je odmah pokrenula istragu i pronašla pomenutu ženu te od nje uzela izjavu.
Ona je, kako saznaje Glas Srpske, policajcima rekla da je poslala poruku i izjavila da je ranije bila u emotivnoj vezi sa Stevančevićem te da nije željela da ga uplaši.
– Prema njenim riječima tokom njihove emotivne veze nastali su određeni neriješeni finansijski problemi. Rekla je da je SMS poruku poslala u stanju afekta i uznemirenosti te da nije imala namjeru da izazove neugodan osjećaj kod Stevančevića – naveo je izvor upućen u ovaj slučaj.
Dodao je da je Dragana D. nakon što je od nje uzeta izjava puštena na slobodu i nije hapšena, dok se istraga nastavlja.
Prema riječima ovog izvora o svemu je obaviješteno Okružno tužilaštvo u Banjaluci koje je tražilo da se nakon dokumentovanja slučaja o tome dostavi izvještaj.
Policijska uprava Banjaluka je na upit Glasa Srpske, navodeći inicijale potvrdila, da je bivši poslanik prijavio prijetnje. Pitali smo ih da li je tačno da je Stevančević prijavio policiji da je primio prijeteću poruku od Dragane D.
– Obavještavamo vas da su policijski službenici Policijske uprave Banjaluka zaprimili prijavu od osobe I. S. U toku je rad na utvrđivanju činjenica i okolnosti pomenute prijave – odgovorili su iz PU Banjaluka ne navodeći više detalja.
Stevančević je Glasu Srpske prvo izjavio da nije tačno da je prijavio prijetnje, a nakon što su mu rekli da imaju potvrdu da jeste, on je spustio slušalicu.

Let’s block ads! (Why?)