Home Vijesti Trogodišnja djevojčica oboljela od teške bolesti, roditeljima hitno potrebna pomoć

Trogodišnja djevojčica oboljela od teške bolesti, roditeljima hitno potrebna pomoć

0

Milica Jeličić, trogodišnja je djevojčica iz Ljeskara nadomak Prijedora kojoj je djetinjstvo otela opaka bolest: Tumor na kičmenoj moždini. Skromni, vrijedni i radni roditelji krenuli su u borbu za život svoje kćerkice, ponekad na dnevnicu, ponekad na pozajmicu, a nerijetku uz pomoć komšija kupovali su lijekove za bolesno dijete.

Međutim, kako nevolja nikada ne ide sama, Milica je prebačena u Beograd na Kliniku za majku i dijete, priča Marijana Jeličićza Prijedor24.com, majka trogodišnje djevojčice, te dodaje da je Milica sada mora primiti osam terapija, potom ići na transplataciju koštane srži, zatim na vrlo agresivne terapije, zračenje i potom imuno terapije.

Ali da nesreća bude još veće nastavak ionako skupog liječenja u inostranstvu će roditelje koštati i do nemalih 200 000 evra.

– Oni žive skromno, rade na dnevnicu, mi smo im nedavno pomogli oko nabavke lijekova, takvi su: jednostavni, dobri i skromni, priča jedna komšinica porodice Jeličić.

Vrijeme je da se na svim portalima začuje vapaj nesrećnih roditelja, te da im svi priteknemo u pomoć, koliko možemo. Svaka marka je dobrodošla.

Sve vaše donacije možete uplatiti na broj računa: 5722660000607044
(Marijana Jeličić, majka 065 307 070 – Viber)

Prijedor24.com