Home Biznis Transparentne komunikacije

Transparentne komunikacije

0

06.05.2022. / 17:24

ZAGREB – Uprkos neprestanim izazovima kriznog komuniciranja i kriznim situacijama, ključ uspjeha svake kompanije brenda, političara ili menadžmenta kompanije leži u transparentnosti komuniciranja.

Kako komuniciraju regionalni i međunarodni stručnjaci, bitće riječi na vodećoj specijalozovanoj konferenciji za odnose s javnošću koja se od 1. do 4. juna održava u Termama Olimia u Podčetrtku.

Konferenciju će svojim predavanjem otvoriti Francis Ingham, predsjednik PRCA (Public Relations and Communications Association); glavni izvršni direktor ICCO (The International Communications Consultancy Organisation); Izvršni direktor LGCommsa, a učesnike očekuje ukupno 17 predavanja, četiri radionice i jedna panel diskusija.

U sklopu konferencije održava se i Pro Pr Globe Awards gdje će dobitnicima 2020. godine biti uručene nagrade.

Tako će nagradu iz Slovenije dobiti; Ksenija Benedetti, Judita Vrečar, Boris Črnič, kao i grad Žalec kao Vision City.

Nagradu će dobiti dobiti i Melina Kamerić i Nino Ćorić iz Bosne i Hercegovine, Dragana Crvenica i Olivera Djukanović iz Crne Gore, Irena Kurtanjek i Dražen Dumančić iz Hrvatske, Grzegorz Szchapanski iz Poljske, Fabio Marando iz Italije, Dick Fedorcio, David Holdstock i Eva Maclaine iz Ujedinjenog Kraljevstva, Maribel Königer iz Njemačke, Dušan Marković iz Makedonije i Carlos Chaguaceda iz Španjolske

Uz priznanje, dobitnicima će biti uručene i unikatne statue koje su izradili studenti Akademije Primjenjenih umjesnosti Sveučilišta u Rijeci. PR

Tagovi:

Povezane vijesti

Adblock test (Why?)