Home Vijesti Teslić: Stokić kršio mjere kućne samoizolacije

Teslić: Stokić kršio mjere kućne samoizolacije

0

TESLIĆ – Uprkos stalnim apelima epidemiološke službe lokalnog Doma zdravlja „Sveti Sava“ u Tesliću i opštinskog kriznog štaba da se poštuju mjere zbog sve većeg broja zaraženih u toj opštini, ima pojedinaca koji mjere ipak krše i ponašaju se neodgovorno. 

Tako je na društvenim mrežama u Tesliću osvanula i fotografija načelnika Odjeljenja za prostorno uređenje opštine Teslić, Nikole Stokića, dok uživa na bazenu.

To što Stokić sa prijateljem uživa na bazenu, uopšte ne bi bilo sporno, da u tom periodu nije bio obavezan da bude u kućnoj samoizolaciji.

Izgleda da mjere ne važe za sve, pa se Stokić sa prijateljem time pohvalio i fotografijom na društvenim mrežama koja je izazvala negodovanje i negativne komentare među građanima Teslića.

Stokićeva fotografija objavljena je prije nekoliko dana, a time je, kako građani komentarišu, pokazao da on prvi ne poštuje mjere i ugrožava javno zdravlje.

Podsjećamo, kompletno opštinsko Odjeljenje za prostorno uređenje trebalo je biti u samoizolaciji, zbog toga što je korona virusom zaražena njihova koleginica u tom odjeljenju.

M.D.

Prethodni tekstNovo žarište u Italiji: Došao sa Kosova i Metohije pa napravio žurku Let’s block ads! (Why?)