Home Ostalo Tandem Sandra Afrika – Milica Todorović protiv Ivana Cvikić – Tijana eM?

Tandem Sandra Afrika – Milica Todorović protiv Ivana Cvikić – Tijana eM?

0

 

Internet je zaustavljen! Desilo se nešto nemoguće! Koja su to 2 videa, koja su gotovo srušila YouTube?

 

Desilo se nešto gotovo nemoguće. Nevjerovatna stvar koju gotovo niko nije očekivao. Na jednoj strani neodoljive Sandra Afrika i Milica Todorović, gotovo da su zapalile internet i sve društvene mreže, kad se upravo tad desilo nešto što gotovo nije bilo moguće ni pretpostaviti. Pojavila se vjerovatno najljepša mlada „Zvezda Granda“ Ivana Cvikić i najpopularnija „sultanija“ IKADA!

O čemu se to radi?

Naime, Sandra Afrika u još neviđenom izdanju kao konobarica, poslužuje fudbalskog stručnjaka, kojeg prati „bad boy“ imidž, dok Milica Todorović u ekstravagantnoj crvenoj haljini, jednim pogledom na ulici zaustavlja MMA borca, popularno poznatog kao „Psihopata“! O čemu se ovdje radi i ko su momci, ne smiješ propustiti da vidiš, te zato KLIKNI OVDJE!

Ova stvar bi možda nekako i prošla, da se nije pojavila Ivana Cvikić, u bijeloj haljini koja jednostavno sve ostavlja bez daha! I, onda ono što „pali“ internet! Tijana Milentijević u nastavku MEGA HITA „Žena od sultana“ doslovno je sludila sve. Bez prestanka posmatra MMA borca, koji udarcem iz okreta u stilu Brus Lija, doslovno razvaljuje sve oko sebe! O kome se radi, i koga to gleda najljepša „sultanija“ ikada, obavezno vidi na OVOM LINKU!

Ali, ipak to nije sve, jer u nastavku, „Žena od sultana“ 2.dio, Tijana donosi poklone za sve svoje fanove, jer 20 KM BEZ USLOVA, definitivno se ne propušta!

Ukoliko želiš da preuzmeš bonus, i doživiš najbolju adrendalisku avanturu ikada, sve te čeka na OVOM LINKU!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here