Home Magazin Svijet je poludio za RUSKOM ANĐELINOM DŽOLI

Svijet je poludio za RUSKOM ANĐELINOM DŽOLI

0

MOSKVA – Zvijezda Instagrama Alina Carahova, poreklom iz Sjeverne Osetije, nedavno je zapala za oko nekolicini korisnika interneta zbog svoje očigledne sličnosti sa poznatom američkom glumicom Anđelinom Džoli.

Dok neki korisnici društvenih mreža hvale nevjerovatan izgled ruske ljepotice i dive se njenoj sličnosti sa holivudskom slavnom glumicom Anđelinom Džoli, postoje i oni koji tvrde da je njen izgled samo proizvod plastične hirurgije.

Uprkos činjenici da njenih pratilaca trenutno ima relativno malo (manje od 20.000), čini se da je sve više ljudi počelo da primećuje njen lijep izgled i šarm.

Komentarišući fotografije koje je objavila na mreži, Alinini obožavaoci pohvalili su njen izgled i zamolili je da otkrije tajnu svoje ljepote.

Međutim, njeno pojavljivanje na društvenim mrežama privuklo je veliki broj kritičara, od kojih neki ističu da je Alinin izgled samo proizvod plastične hirurgije.

Prema lokalnim medijima, Carahova živi relativno skromnim životom koji se ne može uporediti sa glamurom holivudske poznate ličnosti. Carahova, kako se navodi, većinu svog vremena posvećuje odgajanju sina.

Let’s block ads! (Why?)

avatar
  Pretplati se  
Notify of