Home Vijesti Sutra pojačane mjere bezbjednosti u Banjaluci

Sutra pojačane mjere bezbjednosti u Banjaluci

0

BANJALUKA – Policijska uprava Banjaluka povodom svečane primopredaje dužnosti predsjednika Republike Srpske, 15. novembra u Banjaluci preduzima pojačane mjere bezbjednosti u cilju održavanja povoljnog stanja bezbjednosti.
Građanima koji budu željeli da prate ovaj događaj ispred Palate Republike iz policije savjetuju da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu, te da sa sobom ne nose pirotehnička sredstva i druge opasne predmete.
“Savjet građanima je da zbog lakšeg kretanja i izbjegavanja stvaranja gužvi, sa sobom ne nose ruksake i torbe, te da svakako uz sebe imaju neki identifikacioni dokument”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.
Predstavnike medijskih kuća, druge subjekte, kao i građane podsjećaju da je u cilju bezbjednosti učesnika skupa, 15. novembra na području grada Banjaluke zabranjena upotreba dronova.
Milorad Dodik, novoizabrani predsjednik Republike Srpske, sutra bi trebao da preuzme dužnost od aktuelne predsjednice Željke Cvijanović koja odlazi na mjesto srpskog člana Predsjedništva BiH.

Prethodni tekstZagreb postavio uslove za kandidatski status BiH

Adblock test (Why?)