Home Vijesti Stravična nesreća na putu Banjaluka–Kneževo: Poginuo maloljetnik, tri osobe povrijeđene

Stravična nesreća na putu Banjaluka–Kneževo: Poginuo maloljetnik, tri osobe povrijeđene

0

BANJALUKA – Maloljetni M. J. (15) je poginuo, a tri osobe su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Kneževo. 
“Na magistralnom putnom pravcu Banja Luka –Кneževo, u mjestu  Vidovo vrelo, opština Кneževo, dana 14.01.2020. godine, oko 21.40. časova, dogodila se saobraćajna nezgoda –slijetanje sa kolovoza putničkog vozila. U saobraćajnoj nezgodi učestvovao je Miloš Panić, rođen 1991. godine iz Laktaša, koji je upravljao putničkim vozilom marke „Audi“.  Prilikom saobraćajne  nezgode smrtno je nastradao putnik u putničkom vozilu „Audi“ , maloljetni M.J. rođen 2004.godine, iz Banja Luke, a vozač Miloš Panić  i saputnici u vozilu M.N., rođena 1990.godine iz Banja Luke i M.A. rođen 1989.godine iz Banja luke, su zadobili tjelesne povrede”, potvrđeno je iz Okružnog javnog Tužilaštva.Uviđaj na licu mjesta nezgode obavila je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, zajedno sa policijskim službenicima  Policijska stanica Кneževo.
Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na  utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.
Let’s block ads! (Why?)