Home Ostalo Stanivuković: Juče je u Skupštini pao veliki vođa

Stanivuković: Juče je u Skupštini pao veliki vođa

0

“Dragan Lukač je danas pokazao elementarno neznanje. Кaže da je pročitao sve spise o ubistvu Nikole Đurovića, a ne zna da je osumnjičeni Radinković prošle godine izručen Republici Srpskoj”, rekao je narodni poslanik Draško Stanivuković.

On je rekao da za to postoje dokumenti i novinski članci. Lukač, kaže Stanivuković, pokušava da uvjeri narod da nešto zna, a zapravo pokazuje elementarno neznanje.
“Postoje svi dokazi da je auto koje je udarilo Đurovića druge boje u odnosu na ono koje je podmetnuto. I da auto koje je podmetnuto pripada Кabinetu Premijera RS i Vlade RS. To se lako utvrdi na osnovu broja šasije i registarskom broju”, istakao je Stanivuković.
On je dodao da je danas “Veliki Vođa” u NSRS pao od strane tri poslanika – Jelene Trivić, Nebojše Vukanovića i Draška Stanivukovića.

“Dodik je priznao da je PROINTER u vlasništvu njegovog sina iako su saopštavali da Igor Dodik i porodica Dodik nemaju veze sa tom kompanijom. Priznao je greške za Srebrenicu. Potputno je kapitulirao. Tri mlada poslanika su bila ograničena diskusijama, ali pokazali su veću snagu. Dodikovo ponašanje ne priliči ozbiljnom političaru, a kamoli državniku, potcijenio nas je a svako ima svoj kamen spoticanja.” zaključio je Stanivuković.