Home Vijesti Stanarević: Opozicija trajno zapečatila svoju političku karijeru

Stanarević: Opozicija trajno zapečatila svoju političku karijeru

0

BANJALUKA – Slobodan Stanarević, v.d. direktora „Autoputeva Republike Srpske” i odbornik DEMOS-a u Skupštini grada Banjaluka, tokom gostovanja u emisiji ATV-a Tet-a-teT komentarisao je postupke opozicije u Republici Srpskoj nakon poraza na preoteklim opštim izborima u BiH rekaviši da su oni „trajno zapečatili svoju političku karijeru“.
On je nazvao strašnim sve ono što se dešavalo nakon 2. oktobra, odnosno ne prihvatanja poraza opozicije na izborima. Kaže da smatra da su oni izgubili kredibilitet. Osvrnuo se i na jučerašnji skup pred RTRS-om.
„Šta je RTRS kriv u svemu tome? RTRS vas zvao, vi niste došli, koja je poenta da odete pred RTRS. Ja bih zakonom zabranio okupljanje pred institucijama, imate parkove, trgove da se okupljate, a ne tu“, naveo je Stanarević.
On misli da je opozicija igrala neke svoje igre da bi se opravdali nekima iznad njih, morali su da idu do kraja, a taj kraj je, kaže Stanarević, bio juče.
„Nisu se oni dokazivali svojim glasačima govoreći ‘mi smo pokradeni’, niste pokradeni, izgubili ste izbore normalno. Ali kad neko već u vas ulaže i nadu i trud i sve ostalo, onda se morate opravdati ovako“, smatra gost emisije Tet-a-teT.
Govoreći o rezultatima stranke kojoj on pripada, DEMOS-a, Stanarević kaže da je zadovoljan rekavši da je druga stranka u koaliciji sa pet poslanika u Narodnoj skupštini Srpke i jednim na nivou BiH.
Adblock test (Why?)