Home Vijesti Srpski ministri u novom Savjetu ministara će raditi u interesu Srpske

Srpski ministri u novom Savjetu ministara će raditi u interesu Srpske

0

BANJALUKA – Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas povodom imenovanja Zorana Tegeltije za predsjedavajućeg Savjeta ministara da će Srpska u toj instituciji imati svoje ministre koji će raditi u ime Republike i znati ustavne nadležnosti.
Cvijanovićeva je rekla novinarima u Banjaluci da će ti ljudi znati koliki je značaj koordinacije između različitih nivoa vlasti i da se kredibilno pregovara sa međunarodnim finansijskim organizacijama i pokrenu određeni projekti.
“Oni će znati da se ništa ne smije blokirati na štetu Srpske kao što je radila protekla garnitura ministara iz Srpske u Savjetu ministara”, navela je Cvijanovićeva.
Predsjedništvo BiH donijelo je 19. novembra na vanrednoj sjednici odluku o imenovanju Zorana Tegeltije za predsjedavajućeg Savjeta ministara i usvojilo Program reformi BiH.

Prethodni tekstSrpska ne namjerava da uđe u NATO i ne odriče se svoje politike vojne neutralnostiSledeći tekstKremlj: Ništa ne može da naruši odnose Beograda i Moskve Let’s block ads! (Why?)