Home Biznis Srbija među 22 najbolje turističke destinacije

Srbija među 22 najbolje turističke destinacije

0

04.12.2021. / 14:50

BEOGRAD – Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić saopštila je da je renomirani “Condé Nast Traveler” magazin uvrstio Srbiju među 22 najbolje destinacije koje treba da se posjete u 2022. godini.

FOTO: Pixabay

Veoma smo ponosni na činjenicu da je istaknuta reputacija Beograda kao odlične gastronomske i destinacije sa bogatim noćnim životom, kao i Novog Sada koji će 2022. godine poneti titulu Evropske prestonice kulture. Srbija je dodatno tokom pandemije postala atraktivna destinacija globalno i verujemo da će naredna turistička godina pokazati sav trud i rad koji smo uložili u mapiranje Srbije kao turističkog brenda”, istakla je Matić, saopštilo je resorno ministarstvo.

“Condé Nast Traveler” je vodeći svetski mjesečni magazin koji se bavi putovanjima, turističkim destinacijama, hotelijerstvom, gastronomijom, kao i automobilskom industrijom, modom i digitalnim trendovima.

Pokrenut u Sjedinjenim Američkim Državama 1987. godine, danas postoji devet različitih međunarodnih izdanja ovog časopisa.   Tanjug

Tagovi:

Povezane vijesti

Adblock test (Why?)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here