Home Vijesti SPOMENKA STEVANOVIĆ: NEŠIĆ SE NAŠAO NA DNU POLITIČKE KANALIZACIJE

SPOMENKA STEVANOVIĆ: NEŠIĆ SE NAŠAO NA DNU POLITIČKE KANALIZACIJE

0

BANJA LUKA, 27. DECEMBRA  – Zamjenik predsjednika DEMOS-a Spomenka Stevanović izjavila je danas da je tvrdnja Nenada Nešića  da se u okviru DNS-a analizira pokretanja inicijative za smjenu predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića najobičnija glupost.
”Baviti se na taj način predsjednikom Čubrilovićem, samo par sati nakon što je  zbog zdravstvenih tegoba primljen u banjalučki Klinički centar,  može samo osoba bez časti, obraza i karaktera, a Nešić je ovim potezom pokazao da to svakako jeste”, rekla je Stevanovićeva.
Ona je naglasila da Nešić i ljudi poput Nešića nisu ni birali niti će smjenjivati predsjednika parlamenta, dodajući da se ovom izjavom Nešić još jednom, po ko zna koji put, našao na dnu političke kanalizacije u Srpskoj.
Dodala je da je njegova izjava naišla na zgražavanje ne samo kod članstva DEMOS-a i koalicionih partnera u Srpskoj, nego kod kompletne javnosti.
Ona se zahvalila velikom broju novinara i medijskih kuća,  koji su juče bojkotovali da objave Nešićevu nebuloznu izjavu, bez obzira na njegova insistiranja, dodajući kako je to jasan znak da čestitost i ljudskog i dobrom dijelu medija u Srpskoj još uvijek postoji.
Prema njenim riječima, zdravstveno stanje predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića je sada stabilno.
Čubrilović je u četvrtak primljen u UKC u Banjaluci zbog pogoršanja opšteg zdravstvenog stanja.

Let’s block ads! (Why?)