Home Vijesti SNSD O KANDIDATIMA ZA MJESEC ILI DVA

SNSD O KANDIDATIMA ZA MJESEC ILI DVA

0

GRADIŠKA – Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je danas u Gradišci da ova stranka neće bar još mjesec-dva razgovarati o eventualnim kandidatima za predstojeće opšte izbore u BiH, te da će konačne odluke biti stvar stranačkih organa.
Cvijanovićeva je istakla da to nije stvar ambicija, već zajedničkog timskog rada.
“Šta god da radim u životu, uvijek ću biti dio tima kao i sada bez obzira što nominalno nosim ovako visoku poziciju. Na taj način posmatram i politiku i Republiku Srpsku – da svi mi sa svojim potencijalima, kapacitetima, sposobnostima, željama, htijenjima i naporima i treba da doprinesemo boljoj Republici Srpskoj”, rekla je Cvijanovićeva odgovarajući na pitanje novinara da li ima ambiciju da se ponovo kandiduje za funkciju predsjednika Republike.
Komentarišući protekle izbore za savjete mjesnih zajednica u Banjaluci, Cvijanovićeva je rekla da je SNSD pokazao mobilnost i dobru komunikaciju sa građanima, što će vjerovatno biti dobra osnova za naredne političke korake.
Ona je naglasila da SNSD ima predstavnike za koje vjeruje da će adekvatno moći da predlažu ono što je prioritet za njihove mjesne zajednice.
“Važno je da biramo ljude koji su odgovorni i koji mogu da definišu određene prioritete na nivou svojih mjesnih zajednica i da se iskomuniciraju dalje prema gradskim i opštinskim vlastima da bi stvari mogle da se odvijaju u najboljem redu”, naglasila je Cvijanovićeva.
Napominjući da je zadovoljna trenutnim aktivizmom SNSD-a, ona je dodala da političari nikada ne treba da zaborave da su građani na prvom mjestu.
Adblock test (Why?)