Home Biznis Smijenjeni svi sektorski direktori u banjalučkom “Vodovodu”

Smijenjeni svi sektorski direktori u banjalučkom “Vodovodu”

0

06.10.2021. / 17:15

BANJALUKA – Nakon što je Nadzorni odbor banjalučkog “Vodovoda” smijenio Upravu preduzeća na čelu sa Zoranom Popovićem, nova Uprava koju predvodi Predrag Duduković razriješila je sve direktore sektora.

FOTO; Agencije

Kako saznaje CAPITAL smijenjeni su direktor fabrike vode, sektora za održavanje, finansijski i komercijalni direktor jer nova Uprava očigledno nije imala povjerenje u njih pa su ih zamijenili.

U “Vodovovodu” su potvrdili da je došlo do novih kadrovskih promjena ne otkrivajući koga su imenovali na pozicije koje su ostale upražnjene.

Kažu kako su direktori premješteni na druga radna mjesta.

Nova Uprava u skladu s novom politikom Društva je donijela odluku kojom se direktori određenih sektora premještaju na druga radna mjesta. Napominjemo da su sve izmjene na mjestima direktora sektora izvršena u okviru trenutno zaposlenih radnika, te da nije bilo zapošljavanja novih radnika, niti otpuštanja već zaposlenih”, kazali su oni.

Dodaju kako je odluka donesena nakon detaljnog sagledavanja stanja u kojem se preduzeće nalazi, a u cilju poboljšanja rada.

Podsjećamo, Nadzorni odbor je krajem avgusta smijenio Upravu preduzeća i imenovao novu.

Smijenjen je direktor Zoran Popović te izvršni direktori  Boran Bosančić i  Darijo Kuprešak.

Na njihova mjesta su imenovani Predrag Duduković, Željko Travar i Željko Raljić.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković danas je kratko poručio kako će uskoro biti objavljeni rezultati kontrole poslovanja preduzeća.

Na bazi ovog što smo sagledali tamo je ogroman kriminal”, kazao je Stanivuković.

CAPITAL: D. Tovilović

Tagovi:

Povezane vijesti

Adblock test (Why?)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here