Home Biznis Sedam nagrada za AQUARIUS na NO LIMIT festivalu

Sedam nagrada za AQUARIUS na NO LIMIT festivalu

0

17.01.2020. / 16:39

– Zlatno priznanje za reklamni spot „Farmofit domaćin“

BANJALUKAJedinstveni projekti i originalne ideje doveli su full service marketinšku agenciju „Aquarius“ iz Banjaluke do čak sedam nagrada na No Limit Sarajevo Advertising Festivalu, koji je nakon desetogodišnje pauze organizovao Media Marketing. Zlatno priznanje „Aquarius“ je dobio u kategoriji „Video“ za reklamni spot „Farmofit domaćin“, izrađen za potrebe Fabrike stočne hrane „Farmofit“ iz Gradiške.

Banjalučka agencija osvojila je i tri srebrna priznanja, i to: u kategorijama „Integrisane kampanje“ i „Slika“ za kampanju „Jedan poziv mijenja sve“ realizovanu za kompaniju m:tel, te u kategoriji „Zvuk“ za kampanju „10 ‘ladnih Nektara“ realizovanu za Banjalučku pivaru.

„Aquarius“ je ponio i tri bronzana priznanja: za projekat „Novo ime“ kompanije Novomatic u kategoriji „Društveno odgovorne kampanje“, te u kategoriji „Integrisane kampanje“ i „Video“ za kampanju Banjalučke pivare „Nije samo za Bogove“.

Povratak ovog jedinstvenog takmičenja kreativaca u BiH pozitivan je pomak u razvoju marketinške industrije, ističe direktorica agencije „Aquarius“ Brankica Janković.

„Svaka nagrada, bila ona za pojedinca, tim ili cijelu agenciju, značajna je podrška i još veći podsticaj za razvoj i inovacije. Zadovoljstvo je još veće što priznanja dolaze na domaćem terenu i od domaćih profesionalaca koji godinama prate marketinšku scenu“, ističe Jankovićeva i podsjeća da je „Aquarius“ i ranije osvajao brojna priznanja na No Limit festivalu.

U ocjenjivanju kreativnih postignuća primijenjeni su visoki profesionalni standardi struke koji su zasnovani na standardima priznatim u cijelom svijetu, a žiri takmičenja sastavljen od predstavnika agencija i najvećih bh. kompanija odlučivao je o najboljima između 74 prijavljena rada.

Nakon dodjele nagrada, učesnicima festivala premijerno je prikazan i dugometražni film „No limit“.

Agencija „Aquarius“ jedna je od prvih advertising i vodećih full service agencija u Bosni i Hercegovini, koja je od 1993. godine kreirala više od 1.000 uspješnih marketinških priča za više od 100 klijenata, saopšteno je iz te agencije.

Tagovi:

Povezane vijesti

Let’s block ads! (Why?)

avatar
  Pretplati se  
Notify of