Home Politika Sastanak izvršnog komiteta SNSD-a

Sastanak izvršnog komiteta SNSD-a

0


Sastanak Izvršnog komiteta SNSD-a počeo je danas u Banjaluci, a jedna od tema su i zaključci sa nedavne sjednice stranačkog Glavnog odbora.

Sastanku prisustvuju članovi Izvršnog komiteta – predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednici Željka Cvijanović i Igor Radojičić, generalni sekretar Luka Petrović, predsjednik Političkog savjeta Slavko Mitrović, predsjednik Aktiva žena Nada Tešanović i predsjednik Mladih SNSD-a Denis Šulić.

Među prisutnim su i član Glavnog odbora SNSD-a Zoran Tegeltija, kao i članovi SNSD Zora Vidović, Igor Žunić i Siniša Karan.

Nakon sastanka, koji se održava u prostorijama Sekretarijata Glavnog odbora SNSD-a, predviđene su izjave za novinare.

Glavni odbor SNSD-a na sjednici 18. septembra usvojio je 64 zaključka o različitim oblastima kao osvrt na situaciju u Srpskoj i BiH – od političke situacije, ekonomije, obrazovanja, do demografije.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je tada, nakon sjednice Glavnog odbora, da ova stranka odbacuje bilo kakve prijedloge o tome da bude formirana “republika BiH” i da se izvrši njena teritorijalna transformacija, navodeći da to predstavlja urušavanje Dejtona, da je antiustavno i ugrožava mir u BiH.

Agencije

Pročitaj još…

Let’s block ads! (Why?)

avatar
  Pretplati se  
Notify of