Home Vijesti S LJUBAVLJU HRABRIM SRCIMA Učesnici humane akcije na prijemu kod predsjednice Srpske...

S LJUBAVLJU HRABRIM SRCIMA Učesnici humane akcije na prijemu kod predsjednice Srpske (FOTO)

0

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izrazila je zadovoljstvo što će djeca i ove godine učestvovati na donatorskoj večeri “S ljubavlju hrabrim srcima” i pomoći svima kojima je potrebno.
– Donatorsko veče organizujemo 10 godina i prošle godine smo odlučili da u akciji sa institucijama Republike Srpske učestvuju djeca i naši mladi talenti – rekla je Cvijanovićeva na prijemu koji je u Banjaluci upriličila za učesnike humanitarne akcije “S ljubavlju hrabrim srcima”.
Ona je zahvalila svima koji su došli iz Srbije i Poljske kako bi učestvovali u akciji i pomogli djeci kojima je pomoć potrebna.
– Znam da ste dobri i da su svi ponosni na vas. Hvala vam što ste došli i što će te učestvovati u donatorskoj večeri – rekla je Cvijanovićeva.
Sofija Milošević iz Zvornika kaže da će njen hor večeras učestvovati na donatorskoj večeri i da joj je drago što će na taj način pomoći djecu.
Foto: Srpskainfo/RAS Srbija
Donatorsko veče “S ljubavlju hrabrim srcima” pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović biće održano danas u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

Sredstva, koja će biti prikupljena na 10. humanitarnoj akciji “S ljubavlju hrabrim srcima”, biće namijenjena za izgradnju dnevnih centara za djecu sa poteškoćama u razvoju u Banjaluci i Trebinju.
Partneri predsjednika Republike i u ovogodišnjoj humanitarnoj akciji su mladi umjetnici iz različitih dijelova Srpske, koji će umjetničkim performansom pokušati da zajedničkim snagama obezbijede pomoć za drugare. Do 31. decembra biće aktivan i humanitarni broj 1411 posredstvom kojeg će građani moći da učestvuju u ovoj humanoj akciji.
Pročitajte još:S LJUBAVLJU HRABRIM SRCIMA Učesnici humane akcije na prijemu kod predsjednice Srpske (FOTO)
Ministarstvo finansija Republike Srpske otvorilo je kod Komercijalne banke Banjaluka račun posebnih namjena “S ljubavlju hrabrim srcima” za uplate donacija fizičkih i pravnih osoba, a broj je 571-010-00002700-15.
Akciju “S ljubavlju hrabrim srcima”, koju je pokrenuo nekadašnji predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, već desetu godinu organizuje kabinet predsjednika Republike. Zahvaljujući ovoj akciji do sada je prikupljen novac za djecu oboljelu od malignih bolesti i dijabetesa, za djecu sa posebnim potrebama i poremećajima u razvoju i autizmom, sa rijetkim genetskim bolestima, te djeci sa poteškoćama pokreta.
Novcem prikupljenim u ovoj akciji sagrađeni su Roditeljska kuća i Centar za prevenciju razvojnih teškoća za majku i dijete, a obezbijeđena je i podrška Fonda solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

Možete da nas pratite i na Facebook stranici

Na biračkom mjestu u Osnovnoj školi “Petra Bakule” u Mostaru rezervisano za one čija prezimena počinju slovom “Č” oko 10 sati sjatila se …
VIŠE

Biračka mjesta za predsjedničke izbore u Republici Hrvatskoj otvorena su jutros i u BiH. Kašnjenje predsjednika jednog biračkog odbora naljutilo …
VIŠE

“Opozicija je već mjesec dana izgubljena u vremenu i prostoru.” Vojin Mitrović, poslanik SNSD u Predstavničkom domu parlamenta …
VIŠE

Vjernicima iz Trebinja, koji su pošli da se poklone moštima Svetog Vasilija na velikom crkveno-narodnom saboru u Nikšiću, nije dozvoljen ulazak u …
VIŠE

Proglašena najboljim sportistom Prijedora u 2019. Barbara Čikić, …
VIŠE

Najveću odgovornost i najveći problem oko povratka džihadista u BiH ima Islamska zajednica, koja mora naći odgovor na koji način integrisati ove …
VIŠE
Let’s block ads! (Why?)