Home Biznis Prvi poslodavac u Srpskoj kupio firmu za proizvodnju liftova

Prvi poslodavac u Srpskoj kupio firmu za proizvodnju liftova

0

27.07.2020. / 14:45

BANJALUKA – Vlasnik i osnivač banjalučke kompanije “Krajina Klas” i lanca pekara “Manja” Saša Trivić novi je vlasnik preduzeća za projektovanje i proizvodnju liftova “Tri Best”, saznaje portal CAPITAL.

Posao oko preuzimanja je nedavno okončan, a Trivić, koji je ujedno i predsjednik Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske je postao stoodstotni vlasnik ovog uspješnog preduzeća.

Naša politika i cilj je da razvijamo kapacitete, s tim da ćemo gledati da se vratimo  hidraulici i specijalnim projektima izrade mašina po narudžbi”, rekao nam je Trivić.

Dodaje kako je u preduzeću zaposleno oko 75 radnika za kojih i pored pandemije ima posla, pogotovo u segmentu proizvodnje liftova i servisiranja opreme.

Podsjećamo, krajem prošle godine nakon duge i teške bolesti preminuo je vlasnik i osnivač “Tri Best”-a, Branko Đuđić, a koji ga je od osnivanja uspješno vodio i razvijao.

Finansijski podaci pokazuju kako Trivić sa svojim kapitalom ulazi u finansijski zdravo i stabilno preduzeće.

U posljednje tri godine ono ostvaruje promet od oko šest miliona maraka i prosječnu dobit od 670.000 KM sa stalnim porastom broja zaposlenih.

Takođe, “Tri Best” je veoma dobro pozicioniran na domaćem tržištu. Liftovi koje proizvodi i servisira prevoze stanare u brojnim  poslovnim i stambenim objektima.

CAPITAL: D. Tovilović

Tagovi:

Povezane vijesti

Let's block ads! (Why?)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here