Home Promo Prvi Meridian E-sport kup je završen, a ovo su šampioni…

Prvi Meridian E-sport kup je završen, a ovo su šampioni…

0

 

Slavko Savić, student Pravnog fakulteta iz Banjaluke, apsolutni je šampion prvog Meridian E-sport kupa!

Trijumfovali su i Nebojša Gvozdić i Ognjen Stijaković, ali je titula konačnog pobjednika otišla u Savićeve ruke. Inače, turnir je okupio više od stotinu mladih koji su džojstike u igrici FIFA 23, iz sedmice u sedmicu, ukrštali u banjalučkom Domu omladine.

Podsjetimo, zahvaljujući kompaniji Meridian, omiljeni prostor za okupljanje mladih u Banjaluci opremljen je multimedijalnom opremom: televizorima, konzolama i lejzibegovima. Sve to bilo je preduslov za održavanje E-sport kupa, ali i brojne druge projekte koje, uz podršku grada Banja Luka, sprovodi Studentski savez Pravnog fakulteta s kojim Meridian ima odličnu saradnju.

– Iza nas je odlično druženje i dobra zabava, a nadam se da će biti još ovakvih dešavanja u Domu omladine. Hvala Meridianu, jer bez njihove podrške sve ovo bilo bi daleko teže organizovati i sprovesti – kazao je Savić.

MERIDIAN UVIJEK UZ MLADE!

Regionalni lider u industriji priređivanja igara na sreću i te kako je ponosan na brojne društveno-odgovorne projekte u protekloj godini, a posebno na one koji okupljaju mlade!

– Sa zadovoljstvom smo prihvatili ovako inovativan prijedlog studenata i podržali održavanje E-sport kupa. Nadamo se da su i mladi uživali i u takmičenju i u druženju. Pobjednicima čestitamo i s nestrpljenjem čekamo neke nove studentske inicijative. Mi smo tu da pomognemo da ih sprovedu u djelo – poruka je iz Meridiana.

Osim takmičarskog dijela projekta „Dom omladine u susret E-sportu“, u Domu omladine održavani su i okrugli stolovi studenata, Dan otvorenih vrata i druge aktivnosti.