Home Vijesti “PRLJAVA PREDIZBORNA KAMPANJA” Broćeta rekao da nije tačno da SNSD gubi većinu...

“PRLJAVA PREDIZBORNA KAMPANJA” Broćeta rekao da nije tačno da SNSD gubi većinu u Drvaru

0

Izvršni sekretar SNSD za Federaciju BiH Goran Broćeta rekao je da nije tačno pisanje pojedinih federalnih medija da ova stranka gubi većinu u Opštinskom vijeću Drvara, ocijenivši da je riječ o prljavoj predizbornoj kampanji čiji je cilj da se uruši srpsko biračko tijelo i otjeraju potencijalni investitori.
– Sve ovo se dešava kada u Drvaru stvari kreću na bolje, rade se infrastrukturni projekti i otvaraju nova radna mjesta. Postavlja se pitanje šta je kome cilj – da li da Drvar ide naprijed ili da isti oni što su obećavali na stotine radnih mjesta prilikom svojih promocija “raspu” i raskrčme i ovo što imamo – rekao je Broćeta.
Broćeta ističe da pojedinci na ovaj način pokušavaju da pokolebaju investitore koji su najavili svoj dolazak u Drvar.
On je ocijenio da je sve ovo “spin potrošenih avanturista i federalnih medija, koji su započeli prljavu predizbornu kampanju po instrukcijama pojedinaca uoči lokalnih izbora sa ciljem da uruše srpsko biračko tijelo”.

Broćeta je rekao da građani Drvara jasno vide ko se i kako bori za poboljšanje života u Drvaru, da su to znali da cijene, te da se nada da će tako biti i ubuduće.
– Koliko je pojedinim federalnim medijima stalo do ovih krajeva govori i to da čak ne znaju da su načelnici Bosanskog Petrovca i Bosanskog Grahova na prijevremenim izborima izabrani kao nezavisni kandidati, a da je načelnik Bosanskog Petrovca potom pristupio DNS. Toliko o tome koliko su ti mediji informisani i odgovorni – rekao je Broćeta.
On ističe da na posljednjem zasjedanju Opštinskog vijeća Drvar, kojem nisu prisustvovala dva odbornika SNSD, opozicija nije podržala dnevni red na kojem su bile tačke od opšteg interesa za građane Drvara, čime je pokazala koliko joj je zaista stalo do Drvara i njegovog stanovništva.
– Zamislite kada neko glasa protiv zaključka da se u Drvaru počne sa polaganjem vozačkog ispita ili protiv izvještaja Osnovne škole Drvar ili recimo protiv odluke o nadoknadi materijalne štete nastale usljed elementarnih nepogoda – rekao je Broćeta.
On kaže da se većina odbornika koji su mandat dobili sa kompenzacionih lista godinu dana nije pojavljivala na sjednicama Opštinskog vijeća Drvar.
– SNSD će već na narednoj sjednici Opštinskog vijeća Drvar pokazati da će sva pompa koja se pokušava napraviti od ovoga biti “šta je babi milo, to joj se i snilo”. Ovo jasno govori da su pojedine političke partije počele uzaludnu prljavu političku kampanju – naglašava Broćeta.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

Možete da nas pratite i na Facebook stranici

Ujedinjena Srpska će djelovanjem svojih odbora ukazivati na važnost očuvanja srpskog jezika i pisma kao nacionalnog identiteta i vrijednosti koje …
VIŠE

Socijalistička partija (SP) predložiće Vladi Republike Srpske da najniža cijena rada u Srpskoj bude 525 KM, najavio je danas predsjednik ove …
VIŠE

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je da nije dobio zahtjev za održavanje posebne sjednice parlamenta o …
VIŠE

Politička akademija SDS pruža mladima znanja koja im mogu biti od koristi u djelovanju u njihovim opštinskim odborima i očekujemo da ova …
VIŠE

Kampanja za humanitarnu akciju „S ljubavlju hrabrim srcima“ počinje sutra, a donatorsko veče pod visokim pokroviteljstvom predsjednice …
VIŠE

Dragan Karadžić, sin Luke Karadžića, rođenog brata Radovana Karadžića, postao je otac. Svom sinu dao je ime Radovan Drugi. Porodica Karadžić …
VIŠE
Let’s block ads! (Why?)