Home Servisne Prijedorčaninu četvrti stan u nagradnoj igri

Prijedorčaninu četvrti stan u nagradnoj igri

0

Između čak 1.841.844 koverte večeras je u direktnom prenosu RTRS-a izvučena koverta Elvisa Džaferagića iz Prijedora koja mu je donijela stan u Banjaluci.


Foto: RTRS

  Srećnog dobitnika izvukla je Slađana Zrnić, glumica Narodnog pozorišta Republike Srpske.

U najvećoj nagradnoj igri u Republici Srpskoj “Deset računa izbroji i stan osvoji” koju je organizovalo Ministarstvo finansija RS u saradnji sa Udruženjem ekonomista RS Swot, a koja je upravo završena dodijeljena su ukupno četiri stana.

Večeras je dvosoban stan površine 67,60 m² na četvrtom spratu u Ulici Karađorđeva 79 vrijedan 140.608 KM takođe dobio svog vlasnika.

Ostale nagrade:

5 robnih vaučera koji se mogu zamijeniti za robu u prodajnim objektima „Bingo” d.o.o. Tuzla u pojedinačnoj vrijednosti od 500 KM

Milivoj Jelić, Prijedor

Jovana Drinić, Banjaluka

Milana Mitrović, Banjaluka

Milica Vuković, Prnjavor

Svetozar Lukić, Banjaluka

5 robnih vaučera koji se mogu zamijeniti za robu u prodajnim objektima „MTEL” a.d. Banja Luka u pojedinačnoj vrijednosti od 500 KM

Nada Momić, Osječani

Borko Cerovina, Istočno Sarajevo

Mira Đujić, Derventa

Sara Đurić, Doboj

Filip Kecman, Banjaluka

1 robni vaučer koji se može zamijeniti za robu u prodajnim objektima „MTEL” a.d. Banja Luka u vrijednosti od 1.000 KM dobio je Irinej Križić iz Trebinja.

1 robni vaučer koji se može zamijeniti za robu u prodajnim objektima „MTEL” a.d. Banja Luka u vrijednosti od 2.000 KM dobila je Snežana Vučenović iz Banjaluke.

Podsjetimo, trošak plaćanja poreza na dobitak za stan snosiće Vlada Republike Srpske, a Notarska komora Republike Srpske snosiće troškove prepisa i knjiženja stana.