Home Vijesti Predložen pritvor zbog tuče u banjalučkom restoranu

Predložen pritvor zbog tuče u banjalučkom restoranu

0

BANJALUKA – Predložen je pritvor za Miloša Ećima (1996) koji je u restoranu “Stara Ada” u Banjaluci u noći između petka i subote, nakon verbalnog sukoba nanio tešku tjelesnu povredu oštećenom I.Č, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.
Postupajući tužilac je nakon ispitivanja osumnjičenog dao prijedlog za određivanje mjere pritvora Osnovnom sudu u Banjaluci, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo Teška tjelesna povreda.
“Osumnjičeno lice je  u noći 15./16.11.12019. godine, oko 03,00 časova, u Ulici Ada, Grad Banja Luka, u ugostiteljskom objektu „Stara Ada“, nalazeći se u društvu B.L.,N.P.,N.Z.,B.B. i drugih nepoznatih lica, nakon verbalnog sukoba, nanio tešku tjelesnu povredu oštećenom licu I.Č., te tjelesnu povredu oštećenom D.B”, navodi se u saopštenju.
Oštećenom I.Č. je pružena ljekarska pomoć i on je smješten u Univerzitetski klinički centar Banja Luka.
Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke i saučesnike. O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Banjaluci.
Let’s block ads! (Why?)