Home Vijesti Poznata imena uhapšenih u akciji MUP Srpske

Poznata imena uhapšenih u akciji MUP Srpske

0

BANJALUKA – Vladimir Ž. (24) i Aleksandar N. (25) iz Banjaluke, te Mihajlo V, Stefan M. i Nikola V. iz Doboja uhapšeni su u velikoj policijskoj akciji koja je jutros sprovedena na području Banjaluke i Doboja, saznaje Srpskainfo.
U ovoj akciji policija je oduzela oko 600 grama marihaune, ekstazi i veću količinu novca.
Izvor Srpskainfo otkriva da je policija u Banjaluci od Vladimira Ž. oduzela 582 grama marihaune,  a zajedno sa njim uhapšen je i Aleksandar.
-Pretresene su dvije lokacije na području Banjaluke koje koriste osumnjičeni, te je pronađeno još 20 grama marihuane  i 25 komada ekstazija – naveli su iz banjalučke policije.
U nastavku akcije uhapšeni i M. S. i N. L, a još nije poznata njihova uloga u ovoj grupi.
Osim u Banjaluci gdje su uhapšeni Vladimir i Aleksandar, akcija je provedena i u Doboju. Akcija je izvedena  u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP RS i Policijskom upravom Doboj.
Na području Doboja, uhapšene su Mihajlo V, Stefan M. i Nikola V.  zbog sumnje da su počinili krivično djelo “nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“.
Pretresene su i tri lokacije na području Grada Doboja, koje koriste osumnjičeni i pronađena je određena količina droge, digitalna vaga, određena količina novca, te drugi predmeti koji potiču iz krivičnog djela.
Let’s block ads! (Why?)