Home Promo POTPISAN SPONZORSKI UGOVOR: Meridian i KMF Teslić zajedno do novih uspjeha

POTPISAN SPONZORSKI UGOVOR: Meridian i KMF Teslić zajedno do novih uspjeha

0

 

Kompanija Meridian nastavlja dugoročnu strategiju podrške sportu širom BiH, što je još jednom potvrdila potpisivanjem sponzorskog ugovora sa Klubom malog fudbala Teslić.

Za sportski kolektiv iza kojeg su decenija rada i dobri rezultati, podrška regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću je od izuzetnog  značaja.

– Klub malog fudbala Teslić inspiracija je za mlade generacije da se bave sportom i razvijaju zdrave navike, a to je nešto što mi kao kompanija podržavamo i promovišemo. Uz dosadašnje uspjehe koji su postigli kao pioniri futsala u Tesliću, sigurni smo da će i u budućnosti bilježiti još bolje rezultate te da će biti motivacija drugim sportskim klubovima da slijede njihov primjer – kažu u Meridianu.

Boje kluba na brojnim takmičenjima širom BiH, ali i izvan granica naše zemlje brani pedesetak članova u juniorskoj i seniorskoj kategoriji, a tu je i još dvadesetak aktivnih rekreativaca.

– Klub se finansira iz budžeta opštine Teslić, budžeta resornog ministarstva, ali i mnogoborojnih prijatelja, sponzora i donatora, kao i članarina. Dugujemo zahvalnost kompaniji Meridan koja je prepoznala našu vrijednost, nadamo se nastavku saradnje i u narednim godinama. Takođe, pozivamo i druge sponzore da podrže naš klub i našu želju za daljim napredovanjem – kažu Teslićani.

U Meridianu dodaju da podrška sportskim klubovima nije samo stvar filantropije, već i ulaganje u zajednicu i vrijednosti koje promovišu poput fer-pleja, timskog duha i poštovanja protivnika.