Home Vijesti Poruka SRBINA koji je učestvovao u misiji “Apolo”: Trampu ukazati da je...

Poruka SRBINA koji je učestvovao u misiji “Apolo”: Trampu ukazati da je ZBOG KLINTONOVIH TERORIZAM OVLADAO KOSMETOM

0

Srpski lobista u SAD Dejvid Vujić smatra da su članovi porodice Klinton krivi što su terorističke organizacije ovladale Kosovom i Metohijom, te da američkom predsjedniku Donaldu Trampu treba ukazati na to.
Vujić smatra da to može samo pomoći u političkom rješavanju ovog najvažnijeg nacionalnog pitanja.
– Zajednički imenitelj srpskih nesreća posljednjih decenija je porodica Klinton. Aktuelnog američkog predsjednika Donalda Trampa na sve načine i iznova treba da podsjećamo na to jer i sam ima velikih problema zbog njihove političke zaostavštine – rekao je Vujić za Večernje novosti.
On je naveo da su Klintonovi aktivno učestvovali u demonizovanju srpskog naroda, a njihova politika prema Srbima je rezultirala etničkim čišćenjem stotina hiljada Srba iz Krajine, BiH i sa Kosmeta.
– Podržavali su plaćenike Bin Ladena, zajedničkog neprijatelja Amerike i Srbije. Oni sada žive potpuno mirno u komforu, bez trunke kajanja. Ukazivanje Trampu da su Klintonovi krivi što su terorističke organizacije ovladale srpskom svetom zemljom Kosovom može nam samo pomoći u političkom rešavanju ovog za nas najvažnijeg nacionalnog pitanja – naveo je Vujić.

On je rekao da bi ozbiljan pokušaj srpske zajednice u SAD, u saradnji sa Srbijom, da se uloga porodice Klinton u stradanju Srba postavi pred američke sudove zadobila ozbiljnu pažnju Trampa.
– Takav jedan pravni proces u SAD, koji bi direktno povezao Klintonove i Kosovo, u perspektivi bi uticao na rešavanje krize oko srpske pokrajine – istakao je Vujić.
On je dodao da je administracija u Vašingtonu, dijelom i zaslugom srpskih uglednih ljudi, najzad prepoznala maligni uticaj albanskih lobista na Kapitolu.
– I državni sekretar Majk Pompeo nedavno je javno i oštro upozorio predsjednika Kongresnog odbora za spoljne poslove Eliota Engela, da prestane da pritiska, zastrašuje i maltretira diplomatsko osoblje SAD kosovskim lobističkim pričama – dodaje Vujić.
On je istakao da Srbiju u Vašingtonu promoviše mala grupa volontera i profesionalaca, uz nekoliko bivših i aktivnih republikanaca iz Kongresa, koji zastupaju srpske interse, prije svega iz ličnog osjećaja pravde i istine.
– Mana našeg naroda je što verujemo da je istina očigledna i da je kao takvu ne treba dokazivati. Moramo svakog dana insistirati na traženju `krivca` za svoju nesreću – rekao je Vujić, koji je bio jedan od sedmorice inženjera srpske nacionalnosti koji su učestvovali u misiji “Apolo” – slanja čovjeka na Mjesec.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

Možete da nas pratite i na Facebook stranici

Krajem oktobra biće zakazana sjednica Skupštine RS, a materijali i dokumenti koji se pripremaju neće biti samo odgovor na Deklaraciju bošnjačke …
VIŠE

„Ovo društvo je takvo kakvo je, tu ne pomaže psihologija i sociologija, za to je nadležna psihijatrija.“ Esad Bajtal, …
VIŠE

U Inspektoratu se pravdaju da su nemoćni da riješe slučaj radnice oboljele od karcinoma koja je dobila otkaz. Danijela Batar, v.d. direktora …
VIŠE

Grad Banjaluka otvara nove vrtiće i u prigradskim naseljima, i to za početak u Kuljanima i Vrbanji. Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za …
VIŠE

Kandidat za premijera privremenih prištinskih institucija i lider Pokreta Samoopredjeljenje Aljbin Kurti izjavio je da će, ako bude premijer, …
VIŠE

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić učestvovao je večeras u Banjaluci u humanitarnoj trci za oboljele od …
VIŠE
Let’s block ads! (Why?)