Home Vijesti Pojačana bezbjednost zbog Vučićeve posjete, poštujte OVA PRAVILA

Pojačana bezbjednost zbog Vučićeve posjete, poštujte OVA PRAVILA

0

BANJALUKA – Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, Policijska uprava Mrkonjić Grad povodom današnje posjete predsjednika Srbije Aleksandra Vučića ovoj opštini preduzima pojačane mjere bezbjednosti s ciljem održavanja povoljnog stanja bezbjednosti.
– Građanima koji budu prisustvovali Vučićevoj posjeti opštini Mrkonjić Grad savjetujemo da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu i da sa sobom ne nose pirotehnička sredstva i druge opasne predmete – saopšteno je iz MUP Republike Srpske.
Građanima se savjetuje i da zbog lakšeg kretanja i izbjegavanja stvaranja gužvi, sa sobom ne nose ruksake i torbe, kao i da svakako uz sebe imaju neki od identifikacionih dokumenata.
MUP Republike Srpske podsjeća predstavnike medijskih kuća, druge subjekte, kao i građane da je danas radi bezbjednosti učesnika na području Mrkonjić Grada zabranjena upotreba dronova.
Predstavnici medijskih kuća dužni su da nose jasno istaknute akreditacije, navodi se u saopštenju MUP Republike Srpske.
Na području u nadležnosti Policijske uprave Mrkonjić Grad danas je na snazi zabrana prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju radi preduzimanja mjera povodom Vučićeve posjete ovoj opštini.
Naredbu o zabrani, koja će biti na snazi od 0 do 24 časa, izdao je ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, saopšteno je iz MUP Srpske. Ministarstvo, policijske uprave i policijske stanice za danas ne izdaju odobrenja za prevoz eksplozivnih materija.
Let’s block ads! (Why?)