Home Promo POČEO MERIDIAN E-SPORT KUP: Stijaković pobjednik prvog turnira

POČEO MERIDIAN E-SPORT KUP: Stijaković pobjednik prvog turnira

0

 

Ognjen Stijaković, student prve godine Pravnog fakulteta u Banjoj Luci, pobjednik je prvog kupa u „FIFA 23“, koji se održava u okviru projekta “Dom omladine u susret E-sportu”.

 

-Ovo je bilo odlično druženje i nadam se da će biti još ovakvih dešavanja u Domu  omladine. Takođe, drago mi je što sam osvojio prvi turnir- rekao je Stijaković, koji se zahvalio organizatoru i poželio sreću učesnicima u turnirima koji predstoje.

Prema riječima Alekseja Indžića, jednog od organizatora projekta, turnir je opravdao očekivanja, prvenstveno zbog njegovanja timskog duha, ali i razvoja kompetitivnosti između ekipa.

Zadovoljstvo nam je uključiti ovaj format opuštanja u svakodnevne aktivnosti, kojim pokazujemo da težimo ka razvijanju zanimljive priče oko Studentskog saveza Pravnog fakulteta– rekao je on.

 

Na turniru je učestvovala i Maja Macura, koja je razbila predrasude da su sa džojstikom spretni samo muškarci.

Veliko mi je zadovoljstvo što učestvujem u tako inovativnom događaju kao što je Meridian E-sport kup. Ovo je sjajna prilika za druženje u Domu omladine, uz popularnu igricu, koja spaja ljude bez obzira na pol i uzrast– navela je Macura.

Zahvaljujući kompaniji Meridian, omiljeni prostor za okupljanje mladih u Gradu na Vrbasu bogatiji je za multimedijalnu opremu: televizore, konzole i lejzibegove, doniranu za potrebe projekta koji, uz podršku Grada Banja Luka, sprovode studenti Pravnog fakulteta.

 

Sljedeći kup održava se u subotu, 22. oktobra, od 11 časova, u Domu omladine.