Home Vijesti PANIĆ: U istu ravan staviti radnike koji platu primaju iz budžeta i...

PANIĆ: U istu ravan staviti radnike koji platu primaju iz budžeta i radnike u realnom sektoru

0

KOTOR VAROŠ, 2. novembra – Nemanja Panić, kandidat DEMOS-a za načelnika Kotor Varoša izjavio je danas da teret krize prouzrokovane virusom korona na području te opštine mora biti ravnomjerno raspoređen i da se lokalna vlast, u punom kapacitetu,  mora staviti u službu građana kojima je pomoć najpotrebnija.
’’Ne smijemo dopustiti da ijedan stanovnik Kotor Varoša bude prepušten sam sebi i moramo učiniti sve kako bi svojim sugrađanima stavili do znanja da su svi raspoloživi resursi lokalne uprave u njihovoj službi u ovim teškim vremenima’’, rekao je Panić.
On je istakao da se zalaže za formiranje opštinskog fonda iz kog bi se finansirali projekti pomoći ugroženim kategorijama stanovništva, radnicima koji u vrijeme pandemije ostanu bez posla i redovnih primanja, kao i firmama koje su pogođene posljedicama pandemije.
’’Tražićemo da se kreira pravni okvir koji bi, u ovom teškom vremenu, u istu ravan stavio radnike koji platu primaju iz budžeta i radnike u realnom sektoru. Ne smije u ovakvim situacijama da bude povlaštenih, svi moraju da budu u istoj situaciji’’, poručio je Panić.
On je poručio predstanicima političkih partija u Kotor Varošu da se okanu međusobnih obračuna i borbe za pozicije i da se posvete rješavanju životnih problema velikog broja građana koje su zbog posljedica pandemije virusa korona dovedeni na rub siromaštva.

Prethodni tekstPreminulo pet osoba pozitivnih na koronu, još 323 oboljelih u RS Let's block ads! (Why?)