Home Crna hronika Otac monstrum uhapšen zbog seksualnog zlostavljanja kćerke

Otac monstrum uhapšen zbog seksualnog zlostavljanja kćerke

0

Banjalučka policija uhapsila je preko vikenda oca monstruma, osumnjičenog za seksualno zlostavljanje svoje 14-godišnje kćerke s kojom je imao polne odnose!

Radi se o slučaju koji je prošle sedmice potresao Banjaluku, nakon što su u javnosti isplivali detalji monstruoznog zlostavljanja. Budući da se osumnjičeni nalazi na radu u inostranstvu za njim je raspisana centralna potjernica, na osnovu koje je i uhapšen nakon što se vratio u BiH.

Cijeli slučaj otkriven je nakon što se žrtva povjerila svojim prijateljicama iz škole. Navodno su razgovarale na temu seksualnog obrazovanja učenika, kada je djevojčica odlučila da se povjeri drugaricama.

– Ispričala im je da je imala seksualne odnose sa ocem, što je njih šokiralo. Prijateljice su joj rekle da to nije normalno i ubijedile su je da to prijavi i zatraži pomoć – pojašnjava izvor blizak istrazi.

On kaže da se djevojčica u pratnji prijateljica obratila direktoru škole. Čim su saznali detalje monstruoznog slučaja prosvjetni radnici odmah su alarmirali banjalučki Centar za socijalni rad, te policiju i tužilaštvo.

Žrtva je saslušana u skladu sa svim zakonskim propisima, a medicinski pregledi potvrdili su da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja.

Prema prijavi i iskazu djevojčice nju je otac zlostavljao u njihovoj porodičnoj kući u vrijeme kada su ostajali sami.

– Otac je iskoristio odsustvo supruge u vrijeme kada je ona s drugim djetetom bila u bolnici. Tada je napastvovao kćerku i s njim imao seksualne odnose i majka o tome ništa nije znala – navodi izvor iz istrage.

avatar
  Pretplati se  
Notify of