Home Vijesti OSUMNJIČEN ZA UBISTO SLAVIŠE KRUNIĆA Pronađeno vozilo Benedija Đukanovića

OSUMNJIČEN ZA UBISTO SLAVIŠE KRUNIĆA Pronađeno vozilo Benedija Đukanovića

0

TEŠANJA – Vozilo koje je koristio Benedi Đukanović, jedan od osumnjičeni za ubistvo Slaviše Krunića pronađeno je u Tešnju.
“Dana 27.06. od strane policijskih službenika PS Tešanj obaviješteni su policijski službenici MUP RS, da se u Tešnju, na parking prostoru u ulici Huseina Kapetana Gardaševića nalazi parkirano vozilo “golf 7” bijele boje /O03-K-770/, a kojeg je koristio Đukanović Benedi, osumničenij u krivičnom predmetu, teško ubistvo na štetu Krunić Slaviše i drugih, a za kojim vozilom je bio na snazi raspis o traganju.
“Policijski službenici UOTK su obavijestili postupajućeg tužioca Republičkog javnog tužilaštva, posebnog Odjeljenje za suzbijanje organizovanog i najtezih oblika privrednog kriminaliteta koja je naložila da se nakon izvršenog uviđaja o pronalasku vozila od strane mjesno nadležne Policijske stanice, vozilo preda u nadležnost policijskih službenika UOTK.
Isti dan uviđaj na licu mjesta pronalaska vozila izvršili su policijski službenici policijske stanice Tešanj u prisustvu policijskog službenika UOTK.
Nakon izvršenog uviđaja, navedeno vozilo preveženo je u krug policijske stanice Tešanj.
Dana 01.07.2020. godine policijski službenici UOTK preuzeli su vozilo, nakon čega će isto biti deponovano u depozit PU B.Luka, gdje će se dalje preduzimati potrebne  mjere i radnje pod nadzorom  postupajućeg Tuzilastva.
U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijeni vlasnik kompanija “Sector Security”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS” Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

Let’s block ads! (Why?)