Home Vijesti Opšti kurs iz digitalnog marketinga: Prijavite se, budite u korak sa savremenim...

Opšti kurs iz digitalnog marketinga: Prijavite se, budite u korak sa savremenim tokovima i zanimanjima

0

Stručnjaci Edukativnog centra HUBL, koji za cilj ima da polaznicima omogući da na kreativan i efektivan način pronađu put u svijet informacionih tehnologija, osmislili su nekoliko kurseva za najpopularnija zanimanja u IT sektoru.

Ova inicijativa, kako kažu, dolazi kao odgovor na potrebu za stručno osposobljenim kadrom, koji postojeći obrazovni sistem još uvijek ne obezbjeđuje.

Jedan od kurseva je i Opšti kurs iz digitalnog marketinga, koji počinje 23. aprila, a predavač je Danilo Grbić, preduzetnik iz oblasti kreativne industrije.

– Cilj kursa je da polaznike upozna sa osnovama digitalnog marketinga (digitalni identitet, marketinške strategije i kampanje, platforme i alati za digitalni marketing) i da kod njih formira način razmišljanja potreban za postizanje pozitivnih rezultata u njihovim marketinškim kampanjama na Internetu – navodi Grbić.

Planirano je, dodaje, da 20 polaznika, u 32 časa i 56 lekcija savladaju osnovni i srednji nivo znanja iz oblasti digitalnog marketinga, vještine savremenog društva i svakako jednog od zanimanja koje je među atraktivnijim u svijetu.

Ko se može prijaviti?

Opšti kurs iz digitalnog marketinga namijenjen je, prije svega, početnicima i onima koji se do sada se nisu upoznali sa datom oblasti, a željeli bi da steknu znanja koja mogu odmah da upotrebljavaju u praksi.

Prijaviti se mogu i oni koji trenutno obavljaju usluge digitalnog marketinga i hoće da se nadograde, kao i oni koji predstavljaju firme koje su spremne aktivnije angažovati Internet da radi za njih.

– Kurs je izrazito interaktivan te zahtjeva od svakog polaznika da konstantno usvaja nova znanja i aktivno ih primjenjuje u svom radu – ističu u HUBL-u.

KOJI SU ZAHTJEVI?

Svaki polaznik je obavezan da posjeduje svoj laptop koji će koristiti tokom kursa.

Polaznici treba da poznaju osnovne principe rada na računaru i korištenje popularnih pretraživača (Chrome, Opera, Firefox…) i poželjno je da su već upoznati sa osnovnim funkcijama društvenih mreža i email-a, te da već imaju kreirane: mail-ove, Facebook stranicu, Instagram, LinkedIn.

Podrazumijeva se i aktivan interes za proširenje znanja na polju digitalnog marketinga.

– S obzirom na to da je kurs izuzetno interaktivan od svakog polaznika se očekuje da predstavlja neki brend (trenutnog klijenta). Ukoliko trenutno ne radite za nekoga, a željeli biste da pohađate kurs od Vas se očekuje da kreirate fiktivan biznis/brand. Potrebno je da posjeduje ime i proizvod ili uslugu koju će da prodaje i na kom tržištu. Npr. Firma “Italik” koja proizvodi i prodaje tepihe na tržištu BiH – dodaje Grbić.

Polaznici će se na kursu upoznati sa  fundamentima iz oblasti digitalnog marketinga i primjerima i elementima strategije i izvršenja internet marketing kampanja.

Provjera i testiranje stečenog znanja se očekuje tokom cijelog trajanja kursa.

– Svi polaznici će, nakon uspješno obavljene edukacije, dobiti za to pripadajuće sertifikate – ističu u HUBL-u.

SPECIJALNA PONUDA:

HUBL se, za razliku od ostalih, fokusira primarno na podsticanje zapošljavanja i izgradnju uspješnih karijera svojih polaznika.

– U skladu sa tim, ostvarili smo partnerstva sa najuspješnijim IT preduzećima iz Banja Luke i regije, te će polaznici imati priliku za ostvarenje direktnog kontakta sa potencijalnim poslodavcima i moći da pregovaraju o zaposlenju već nakon završetka edukacije s obzirom da je kurikulum formiran tako da se polaznici osposobe za konkretan rad nakon završetka obuke – ističu.

“Skenirajte ovaj QR kod sa kamerom svog telefona ili posjetite link ispod.”

VIŠE PODATAKA O KURSU, KAO I NAČIN NA KOJI MOŽETE DA SE, PRONAĆI ĆETE NA OVOM LINKU.

avatar
  Pretplati se  
Notify of