Home Sport Oproštaj od Kobija i Ðijane: Zabavite se u raju

Oproštaj od Kobija i Ðijane: Zabavite se u raju

17
0

LOS ANĐELES – Porodica, prijatelji, kolege i poštovaoci oprostili su se od legendarnog NBA košarkaša Kobija Brajanta i njegove kćerke (13) i još sedmoro ljudi koji su poginuli u helkopterskoj nesreći, na komemorativnom skupu pod nazivom “Proslava života” u Los Anđelesu.

“Hvala vam što ste došli ovde. Ljubav i podrška iz cijelog svijeta su bili tako ohrabrujući. Hvala za molitive”, rekla je udovica Vanesa Brajant, u emotivnom govoru o svom pokojnom suprugu i kćerci, prenosi Rojters.

Navela je da su Kobi i Ðijana bili veoma slični, a u nekoliko navrata tokom potresnog govora je zastajala i jedva uspijevala da zaustavi suze.

“Bio je moj. Bio je moje sve”, rekla je ona o Kobiju.

Govor je završila riječima: “Zabavite se u raju dok se jednog dana ne sretnemo ponovo. Volim vas i nedostajete mi”.

Komemoraciji u Stejpls centru su prisustovale košarkaške legende Majkl Džordan, Medžik Džonson, Šekil O”Nil i mnoge druge poznate i obične ličnosti, a pjevala je Bijonse.

Majkl Džordan, se u suzama oprostio od Kobija Brajanta uz nekoliko interesantnih anegdota.

“Sada me je prevario, moraću da pogledam onu sliku ponovo”, rekao je Džordan aludirajući na smiješnu sliku (popularni mim) na kojoj je on uplakan, što je nasmijalo publiku.

Majkl se potom obratio okupljenima i rekao kako je uvijek bio kao stariji brat Kobija Brajanta.

“Rekao sam svojoj ženi da ovo ne želim da radim jer ću godinama gledati ovaj snimak. Eto to meni Kobi Brajant radi. On tačno zna kako da vam se uvuče pod kožu, pa ga volite iako je izuzetno naporan. Uvijek je umio da iznese tu dozu ljubavi i da iz vas izvuče ono najbolje. To je radio i za mene. Zbog toga sam se uvijek trudio da budem što bolji stariji brat Kobiju”, rekao je Majkl u suzama.

Let’s block ads! (Why?)